«Τσίμπησε» βαθμό στις Σέρρες η Καλλιθέα

Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό και συνεχίζει να ελπίζει
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πανσερααϊκού με την Καλλιθέα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 την Κυριακή (19/3), για την 21η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.
Μετά από τρεις σερί ήττες, η αθηναϊκή ομάδα «τσίμπησε» έναν βαθμό στη προσπάθεια που κάνει για να σώσει την κατηγορία.
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι διατηρήθηκαν στην όγδοη θέση, έχοντας διαφορά ασφαλείας 11 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.
Τα «λιοντάρια» μπήκαν… λυσσασμένα στον αγώνα, πιέζοντας ψηλά τους φιλοξενούμενους και στο 5’ άγγιξαν το γκολ, όταν ο Κανούλας με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε, όμως, ο 25χρονος επιθετικός το πέτυχε στο 12’ ο Βοσκόπουλος. Μετά από κόρνερ του Ρούτση, ο Γκούρτσας έπιασε την πρώτη κεφαλιά, και ο έμπειρος στόπερ με δεύτερη σκόραρε για το 1-0.
Πέντε λεπτά αργότερα, η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη είχε μια καλή στιγμή για το 2-0, με τον Τσώνη να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Γκούρτσα.
Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να δημιουργήσουν.
Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους για τους φιλοξενούμενους, με τον Ρίστιτς να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το φάουλ του Μπέλη στο 48’.
Από το κόρνερ ήρθε και το 1-1. Ο Μπέλης το εκτέλεσε στο δεύτερο δοκάρι και ο Κρεββατάς με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα όλα «πάγωσαν», αφού το θέαμα ήταν «φτωχό», με τους γηπεδούχους να έχουν μία ελαφρά υπεροχή και να έχουν μια σημαντική στιγμή στο 79’ με τον Σταυριανό να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το πλασέ του Τσούτση.
Με τη σειρά της η Καλλιθέα απάντησε στην ευκαιρία των Σερρέων επτά λεπτά πριν από το φινάλε, με τον Σμυρλή να πλασάρει λίγο άουτ.
Διαιτητής ήταν ο Κουμπαράκης(Θράκης), με βοηθούς τους Κούλα (Ξάνθης) και Τζιώτζιο (Θράκης), ενώ τέταρτος ήταν ο Κιγιντζή (Θράκης).
Κίτρινες: 33’ Στέβιτς
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φουσού (74’ Τσούτσης), Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Κανούλας (59’ Πόζογλου), Γκούρτσας.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Τσώνης, Γκίνη, Σταμόπουλος, Πινιώτης (53’ Κατσικογιάννης), Ταλέντο (70’ Σταματάκος), Κρεββατάς (72’ Γουόρντεν), Μπέλης, Σμυρλής.

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο