Σε μπελάδες μπήκε η Καλλιθέα

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε η Καλλιθέα…φταίνε οι επιλογές; φταίει ο αρχικός προγραμματισμός;…ότι και να φταίει σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος να διερευνηθεί και τώρα θα πρέπει απλά να προχωρήσει βήμα-βήμα.

Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε εκτός έδρας την Καλλιθέα (1-2) και της δημιούργησε «πονοκέφαλο» αναφορικά με την υπόθεση-παραμονή * Φωνάζουν για πέναλτι οι γηπεδούχοι.

Την τρίτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν πανηγυρίζει από την Κυριακή (12/3) ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.
Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις και κατέκτησε ένα σημαντικό τρίποντο, βάζοντας παράλληλα σε περιπέτειες την αθηναϊκή ομάδα.
Η Καλλιθέα πίεσε από το ξεκίνημα και μέσα σε διάστημα ενός λεπτού είχε δύο καλές στιγμές. Στο 8’ ο Σταμόπουλος σέντραρε από αριστερά, με τον Γουόρντεν να μην πιάνει καλά το βολ πλανέ και να στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ στο 9’ ο Γιακουμής είπε «όχι» στο σουτ του Σταματάκου.
Μετά το εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και απείλησαν με τα σουτ των Τάι (41’) και Ουνγιαλίδη (45’).
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα σουτ του Τριανταφυλλάκου, το οποίο μπλόκαρε ο Σταυριανός ενώ στο 55’ η Καλλιθέα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, σε ανατροπή του Τσίπρα από τον Γκότοβο. Όσο περνούσε ο χρόνος, οι φιλοξενούμενοι ανταπεξήλθαν στην πίεση των αντιπάλων τους και στο 70’ πήραν… κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από σέντρα του Φελίπε στο δεύτερο δοκάρι, Τριανταφυλλάκος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 80’ με την αλλαγή του Νίκου Κουρμπανά, Μασέδο. Ο Βραζιλιάνος πήρε την πάσα του Σμυρλή, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα… ίσια.
Όμως ο Αγροτικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 85’ μετά από αντεπίθεση ο Φελίπε με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2.
Στα τελευταία λεπτά η Καλλιθέα βγήκε μπροστά για το 2-2, ωστόσο Μπέλης (89’) και Τσίπρας (90’) δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γιακουμή.
Διαιτητής ήταν ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Πυργάκη (Κορινθίας) και Αναστασάκη (Χανίων), ενώ τέταρτος ήταν ο Κακρίδης (Κορινθίας).
Κίτρινες: 63’ Κατσικογιάννης – 32’ Αργυρίου, 86’ Μέρντοβιτς
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Γκίνη, Κατσικογιάννης (72’ Μασέδο), Τσίπρας, Σταματάκος (87’ Ηλιάδης), Μπέλης, Γουόρντεν (65’ Σμυρλής).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Χατζής, Τάι (74, Τριανταφυλλάκος, Πάτο )88’ θεοδωρίδης), Φελίπε, Ουνγιαλίδης (62’ Μέρντοβιτς).

http://www.a-sports.gr/articles-140749/thn-ebale-se-mpelade.htm#.WMaZxG_ygnQ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο