Αυτός είναι ο 47χρονος, θύμα της δολοφονίας στο Μοσχάτο – Τι ανέφερε στην ομολογία του ο παραολυμπιονίκης

Ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης στα 50m πρόσθιο της SB3, Βασίλης Τσαγκάρης, 39 ετών, βρίσκεται κρατούμενος από το βράδυ της Πέμπτης (23/03) στην Ασφάλεια Αττικής, ως δράστης της δολοφονίας του 47άχρονου Μάριου Λουκόπουλου.

Ο ίδιος, ομολόγησε τη πράξη του στους αστυνομικούς, αποδίδοντας τη δολοφονία σε προσωπικές διαφορές με το θύμα, με αφορμή την αντιπαράθεση που είχαν για την ίδια γυναίκα.

Η αστυνομία, εκτιμά ότι το θύμα της δολοφονίας, πήγε οπλισμένο να ζητήσει τον λόγο από τον 39χρονο Παραολυμπιονίκη γιατί θεωρούσε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Παραολυμπιονίκης στις Αρχές, κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τον πυροβόλησε 4 φορές στο σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, Το όπλο του εγκλήματος, ήταν ένα πιστόλι Zastava 22 ιντσών.

Ποιος ήταν το θύμα

Το θύμα, ήταν Διευθυντής ξενοδοχείου στο Νέο Φάληρο, ενώ ήταν χήρος. Παράλληλα, ασχολούταν αρκετά με τα όπλα, ενώ ήταν Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου, «Βεληνεκές».

Στα social media του θύματος, υπάρχουν φωτογραφίες όπου ο ίδιος ποζάρει με πιστόλια, καθώς και φωτογραφίες την ώρα που πυροβολεί ο ίδιος με πιστόλι αλλά και με αυτόματο σε πεδίο βολής, στο πλαίσιο δραστηριότητας του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου.

Ποιος είναι ο παραολυμπιονίκης

Ο 39άχρονος παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, βρισκεται υστερα από αυτοκινητικό ατύχημα το 2002, με παραπληγία, σε αναπηρικό αμαξίδιο. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, ενώ επέστρεφε από προπόνηση που έκανε στη θάλασσα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη σε γέφυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.

Το 2004 ξεκινάει την ενασχόλησή του με την κολύμβηση στον «Ηρόδικο» Μοσχάτου, και στη συνέχεια κατακτά παγκόσμιες διακρίσεις και κατατάσσεται 6ος στους πΟΑ του Πεκίνο και του Λονδίνου ενώ κατακτά την τριτη θεση στην παγκόσμια κατάταξη (2012) της κατηγορίας του (SB3- 50m πρόσθιο).

Ο 29άχρονος παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, έντονα δραστήριος, το 2010, είχε κατέλθει ως υποψήφιος στο συνδυασμό »Πειραιάς Πολιτών Καθαρή συμφωνία» .

http://www.usay.gr/article/170256/aytos_einai_47xronos_thyma_tis_dolofonias_sto_mosxato_ti_anefere_stin.html

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο