Εορτασμός για την 25 Μαρτίου αλλά με…μικροένταση (βίντεο)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και σήμερα πραγματοποιήθηκε και στην Καλλιθέα ο εορτασμός για την 25 Μαρτίου. Ο φετινός όμως εορτασμός περιλάμβανε και μικροένταση καθώς από πολύ νωρίς στον χώρο των εκδηλώσεων είχαν συγκεντρωθεί αριστερές συλλογικότητες εκφράζοντας την αντίθεση τους στη πρόθεση της Χρυσής Αυγής να καταθέσει στεφάνι.

Οι συγκεντρώσεις είχαν προαναγγελθεί από εχθές και έτσι ο δήμαρχος για να προλάβει “περίεργες” καταστάσεις που θα αμαύρωναν την επέτειο προχώρησε στην ανακοίνωση ματαίωσης των καταθέσεων στεφάνων ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τελικά η Χρυσή Αυγή δεν κατέθεσε στεφάνι και εκδηλώσεις και παρέλαση έγιναν κανονικά. Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της διάρκεια της τελετής και κατά της διάρκεια της ομιλίας του δημάρχου και σταμάτησαν μόνο κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Μοναδικό παρατράγουδο συνέβη όταν κατά την αρχή της επιμνημόσυνης δέησης οι διαδηλωτές συνέχιζαν να φωνάζουν συνθήματα, αναγκάζοντας τον ιερέα να στραφεί προς το μέρος τους και να τους πει “ντροπή σας” 


Πηγή φωτο και βίντεο newsit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο