Περιφέρεια Αττικής: 100 ευρώ σε 20.054 νοικοκυριά από το “Ρεύμα για Όλους”

Στο πλαίσιο συνεργασίας της με την ΔΕΗ η περιφέρεια Αττικής επιδοτεί 20.054 νοικοκυριά με το ποσό των 100 ευρώ από το “Ρεύμα για Όλους”.
“Η αλήθεια δυστυχώς παραποιείται ξανά. Η προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των νοικοκυριών της Αττικής για την πρόσβασή τους στο βασικό κοινωνικό αγαθό της ηλεκτροδότησής τους, δεν περιορίζεται σε 98 οικογένειες όπως επιθυμεί να εμφανίσει την πραγματικότητα ο πρώην υπουργός, νυν βουλευτής, στη διάρκεια σημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής του κ. Χαριτάτου”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής
Η Περιφέρεια Αττικής, στην ανακοίνωσή της, προς ενημέρωση των πολιτών, υπενθυμίζει ότι: 
1. Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη ΔΕΗ, επιδότησε 20.054 νοικοκυριά με το ποσό των 100€ ανά περίπτωση. 2. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η ΔΕΗ δεσμεύτηκε να μη διακόπτει εφεξής το ηλεκτρικό ρεύμα στα νοικοκυριά. 3. Και αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός φάνηκε κατά τον εντοπισμό χιλιάδων νοικοκυριών που με δική τους ευθύνη είχαν επανασυνδέσει το ρεύμα και η ΔΕΗ δεν τους το έκοψε. Τα νοικοκυριά αυτά προστατεύθηκαν και λίγους μήνες μετά εντάχθηκαν στις προβλέψεις του ν. 4320/2015 για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο