Βρείτε τον… δρόμο σας στο Kallithea Run 2017

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις διαδρομές σε ένα αγώνα είναι ένας προορισμός που θα σας δελεάσει να… βρείτε το δρόμο σας.

Επιλέξτε μια από τις πέντε διαδρομές και κάντε την εγγραφή σας σήμερα στο www.KallitheaRun.gr που θα πραγματοποιηθεί  στους δρόμους της Καλλιθέας στις 2 Απριλίου 2017.

Διαδρομές πιστοποιημένες από την AIMS

Θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου 10χλμ, 5χλμ, 2,5χλμ και σκυταλοδρομία 4χ2,5χλμ ενώ πρέπει να τονιστεί ότι οι διαδρομές των 5 και 10χλμ. είναι πιστοποιημένες από την Διεθνή Ένωση AIMS και την Παγκόσμια Ομοσπονδία IAAF και η χρονομέτρηση των επιδόσεων θα γίνει ηλεκτρονικά.

Οι Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά από το site www.Kallithearun.gr, ή αυτοπροσώπως στα γραφεία του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» (Παραλία Τζιτζιφιών, Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις Δήμου Καλλιθέας, τηλ : 210 9565618) αλλά και στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας (Ελευθερίου Βενιζέλου 241, 1ος Όροφος, τηλ. 2109578388).

Οι συνδιοργανωτές…

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι ο Φιλαθλητικός Σύλλογος και ο Δήμος Καλλιθέας, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, είναι Διεθνής, αδελφοποιημένος με τον Αγώνα 10.000μ Grand Prix της Πράγας ο οποίος έχει Golden Label από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου IAAF.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης http://kallithearun.gr

Η ανταπόκριση των πολιτών για να συμμετάσχει είναι μεγάλη και οι εγγραφές που έχουν ήδη ανοίξει από τις 5 Ιανουαρίου 2017 τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Για το λόγο αυτό οι διοργανωτές επισημαίνουν στους ενδιαφερόμενους να επισπεύσουν τις εγγραφές τους γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν και να μην προλάβουν να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο