Τι λέει ο Κιμούλης για τη θέση διευθύνοντος συμβούλου του ΚΠΙΣΝ

«Δεν σχολιάζω φήμες, τις οποίες ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω», δηλώνει ο Γιώργος Κιμούλης σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο «τιμόνι» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δηλαδή στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΚΠΙΣΝ. (δείτε και εδώ)

Το όνομα του Κιμούλη, είχε ακουστεί και στον τελευταίο ανασχηματισμό για τη θέση του υπουργού Πολιτισμού, πρόταση που και τότε ο ίδιος δεν είχε ούτε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διέψευσει.

Σημειώνεται ότι, σε λιγότερο από έναν μήνα, θα ολοκληρωθεί η παράδοση του ΚΠΙΣΝ στο ελληνικό Δημόσιο, με τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, στις 6.00 το απόγευμα.

Η κεντρική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η εκδήλωση, που θα είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό με σειρά προτεραιότητας (θα γίνονται προεγγραφές από τις αρχές Φεβρουαρίου μέσω ηλεκτρονικής σελίδας), θα περιλαμβάνει το τελετουργικό της υπογραφής της σύμβασης δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος και του ελληνικού Δημοσίου, καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η κεντρική εκδήλωση θα πλαισιώνεται από δρώμενα σε όλους τους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού.

Σχόλιο: Ας ελπίσουμε να λογικευτούν όποιοι αποφασίζουν και να καταλάβουν πως το στολίδι της Καλλιθέας και ολόκληρης της Αθήνας που ακούει στο όνομα ΚΠΙΣΝ, είναι ευκαιρία να παραμείνει κάτι διαφορετικό και να μην γίνει κομματικό παραμάγαζο όπως συνηθιζόταν μέχρι τώρα για οτιδήποτε περνούσε στα χέρια του δημοσίου!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο