Ηττήθηκε στο «Έλ Πάσο» ο Κισσαμικός

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα του Κισσαμικού στο «Ελ Πάσο» κόντρα στην Καλλιθέα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Football League, παραμένοντας  έτσι τους 13 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6ο λεπτό δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία όταν ο Σταματάκος γύρισε ωραία στην περιοχή με τον Τσίπρα να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας με αποτέλεσμα να καταλήγει άουτ.

Η Καλλιθέα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο  13ο λεπτό δημιούργησε και δεύτερη ευκαιρία, όταν ο Σμυρλής σέντραρε με τον Τσίπρα να μπαίνει στην πορεία της φάσης, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε ελάχιστα έξω.

Ο Κισσαμικός απείλησε για πρώτη φορά με τον Σελινιωτάκη, όμως η μπάλα σταμάτησε στην αγκαλιά του Σταυριανού. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την Καλλιθέα να πιέζει την άμυνα του Κισσαμικού προσπαθώντας να απειλήσει από τα πλάγια, ενώ ο Κισσαμικός χτυπούσε στις αντεπιθέσεις με τους Μαρτίνεθ και Κίκε.

Ο ρυθμός όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίζουν πάνω… κάτω και να προσπαθούν να βγουν στην κόντρα επίθεση.

Στην επανάληψη η Καλλιθέα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, και στο 52ο λεπτό ο Σταματάκος μετά από ωραία κούρσα από τα αριστερά γύρισε στην περιοχή, όμως ο Τσίπρας δεν κατάφερε να βρει την μπάλα.

Δέκα λεπτά αργότερα η Καλλιθέα έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Γουόρντεν πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως σωτήρια ο Γιαλούσης έδιωξε πάνω στην γραμμή. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 70ο λεπτό όταν ο Γουόρντεν βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Ο Κισσαμικός προσπάθησε να ανεβάσει τον ρυθμό και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο οι λάθος πάσες δεν άφηναν την χανιώτικη ομάδα να πετύχει κάτι σπουδαίο.

Η Καλλιθέα, «καθάρισε» το παιχνίδι στο 86ο λεπτό όταν ο Τσίπρας σέντραρεστο δεύτερο δοκάρι, με τον Σελινιωτάκη να διώχνει και στην συνέχεια ο Σταματάκος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.

Καλλιθέα  (Νίκος Κουρμπανάς) Σταυριανός, Συριόπουλος, Πάτας, Τσώνης, Γκίνη,  Τσίπρας, Λεβέντης, Μπέλης, Σταματάκος, Σμυρλής, Γουόρντεν(79’ Κατσικογιάννης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος) Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Σελινιωτάκης, Γκούμας,Κίκε(72’ Στογιάνοφ), Μαρτίνεθ, Θέος (66’Ποκόνγκ), Μάντζης.

grandsport.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο