Αν αληθεύει η πληροφορία τότε δεν ξεκινά καλά το ΚΠΙΣΝ

Κιμούλης στη διοίκηση του ΚΠΙΣΝ!! – Τι αναφέρουν πληροφορίες.

Ο Γιώργος Κιμούλης θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της Kαθημερινής, ο νέος διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ωστόσο μέχρι πριν από λίγες ημέρες η Λούκα Κατσέλη ήταν η επικρατέστερη για τη θέση.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, που στον τελευταίο ανασχηματισμό το όνομά του είχε ακουστεί έντονα για τη θέση του υπουργού Πολιτισμού, πρόταση που ο ίδιος ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε, είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εκλεκτός του ελληνικού Δημοσίου, της κυβέρνησης, που πλέον έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη διοίκηση του ΚΠΙΣΝ.

Ηδη στις 29 Δεκεμβρίου 2016 το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος απηύθυνε επισήμως πρόσκληση στο ελληνικό Δημόσιο να πιστοποιήσει την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών και να ξεκινήσει η παραλαβή του ΚΠΙΣΝ από τον τελικό του ιδιοκτήτη, την ελληνική κοινωνία, μέσω των φορέων που την εκπροσωπούν.

Το Ιδρυμα αποχωρεί πλήρως από τη διαχείριση του έργου και δεν θα έχει καμία συμμετοχή στη διοίκηση του οργανισμού ΚΠΙΣΝ αλλά ούτε και στη διαχείριση ή διοίκηση οποιουδήποτε άλλου εμπλεκόμενου οργανισμού.

πηγή: aftodioikisi.gr

Σχόλιο Notiosxtypos: Αν αληθεύει η πληροφορία τότε δεν ξεκινά καλά το ΚΠΙΣΝ. Το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα πρέπει να παραμείνει με τον χαρακτήρα που έχει ως κάτι υπερκοματικό και να μην εμπλακεί ούτε έμμεσα αλλά ούτε άμεσα με πολιτικοποιημένες επιλογές για την διοίκηση του οργανισμού στην νέα περίοδο που εισέρχεται.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο