ΟΑΕΔ: Ανοιχτές οι αιτήσεις για 25.000 προσλήψεις στους δήμους (αναλυτικές οδηγίες)

Στη δημιουργία 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε 274 δημους της χώρας (αναλυτική κατανομή), αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 1/2017). Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, ξεκίνησε την Τρίτη 24/01/2017 και ώρα 10η πρωινή και ολοκληρώνεται, μετά την παράταση που δόθηκε, την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12η μεσημβρινή.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται – αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο – στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) η οποία ωστόσο αντιμετωπίσε προβλήματα τις πρωινές ώρες, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από έναν έως τρεις Δήμους της επιλογής τους και για μία και μόνο ειδικότητα.

Δείτε εδώ περισσότερα…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο