Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 46χρονος γιος  λαϊκού τραγουδιστή, το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε υπόθεση εκβίασης μεσιτών, εργολάβων και κατασκευαστών.

Ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλλαν ωστόσο τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε  και ο 65χρονος πεθερός του, ο οποίος φέρεται να είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή στην υπόθεση. Αντίθετα, το δρόμο για τη φυλακή πήρε  ο 49χρονος  συγκατηγορούμενός τους στον οποίο αποδίδεται και η έκρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς μετά την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες , ο  46χρονος γιος από τον πρώτο γάμο του τραγουδιστή αρνήθηκε ότι γνώριζε για εκβιάσεις ενώ σε βάρος του δεν φαίνεται να προκύπτουν ισχυρά στοιχεία για την εμπλοκή του με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με έναν περιοριστικό όρο.

Πηγή: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/309699/eleytheros-me-perioristikoys-oroys-o-gios-toy-giorgoy-gerolymatoy#ixzz4U3mzaVl4

Τι λέει ο ίδιος ο Γερολυμάτος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο