Την έπιασαν την Βουλγάρα δολοφόνο: Που σκότωσε στην Ευαγγελιστρίας τον ναυτικό άντρα της!

Στη σύλληψη του ηθικού αυτουργού ενός από τα πιο επαχθή εγκλήματα που σημειώθηκαν στα ελληνικά αστυνομικά δεδομένα, έφτασαν οι διωκτικές αρχές. Οι αστυνομικοί μετά από δέκα μήνες ερευνών κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στη σύζυγο του πρώην ναυτικού η οποία αφού τον δολοφόνησε μαζί με τους συνεργάτες της στη συνέχεια έκλεισαν το πτώμα του σε ένα καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα και εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

Το Ιανουάριο του 2016 η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από την είδηση, ότι το πτώμα ενός άνδρα ο οποίος αναζητούνταν για ένα χρόνο από τους φίλους και τους συγγενείς του εντοπίστηκε  σε εμβρυϊκή στάση σε καταψύκτη ο οποίος βρίσκονταν στο σπίτι που νοίκιαζε η πρώην γυναίκα του. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ αμέσως ξεκινούν τις έρευνες προκειμένου να λύσουν το γρίφο. Ο 65χρονος ναυτικός σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε να πραγματοποιήσει τη την νεκροψία – νεκροτομή πριν τοποθετηθεί τυλιγμένος με σεντόνι μέσα στον εν λειτουργία καταψύκτη, είχε δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι. Παρόλα αυτά δεν ήταν θανατηφόρα. Ο θάνατος του προκλήθηκε από ασφυξία, καθώς οι δολοφόνοι έκλεισαν το στόμα και τη μύτη του θύματος τους πριν το τοποθετήσουν στον καταψύκτη.

Στη συνέχεια τοποθέτησαν το άψυχο σώμα του ναυτικού στην ηλεκτρική συσκευή η οποία δεν έσβησε ποτέ, προκειμένου να υπάρξει δυσοσμία αλλά και να έχουν περιθώριο να εξαφανιστούν οι δράστες. Το πτώμα ανακάλυψε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος εισέβαλε δικαστικό κλητήρα στην ιδιοκτησία του αναζητώντας τον ενοικιαστή του ο οποίος δεν απαντούσε στις κλήσεις του για να του πληρώσει μισθώματα ενός περίπου έτους.

Ενοικιαστής του διαμερίσματος στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας η 49χρονη πρώην σύζυγος του ναυτικού με το 12 ετών παιδί τους. Η Βουλγάρα υπήκοος όπως προέκυψε από τα στοιχεία των διωκτικών αρχών σκότωσε το 63χρονο άνδρα της με τη βοήθεια δυο ακόμα ατόμων. Μια 26χρονης συμπατριώτισσας η οποία συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο κι ενός 29χρονου Ρουμάνου τον οποίο προσέλαβε η 49χρονη προκειμένου να κάνει τη… βρώμικη δουλειά.Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία είναι και ένας 32χρονος Βούλγαρος ήδη έγκλειστος των φυλακών Νιγρίτας.

Τελικά δέκα μήνες μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας η Βουλγάρα γυναίκα συνελήφθη έπειτα το διεθνές ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον τις στις 15 Νοεμβρίου στα σύνορα της Βουλγαρίας με τη Ρουμανία. Μαζί της ήταν και ο 13χρονος γιος της, ενώ προσπάθησε να περάσει το μεθοριακό σταθμό με πλαστά έγγραφα, κάτι που έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς οι οποίοι τη συνέλαβαν για να διαπιστώσουν λίγη ώρα αργότερα την πραγματική της όνομα και τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν προς την πρώην σύζυγο του και οι έρευνες τους στη Βουλγαρία, καθώς τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει ήταν ότι αμέσως μετά τη δολοφονία δραπέτευσε μαζί με το ανήλικο παιδί της στη γειτονική χώρα. Φαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο η αλλοδαπή γυναίκα να φοβήθηκε για τον εντοπισμό της κι έτσι να αποφάσισε να διαφύγει και από την πατρίδα της. Η απόπειρα της όμως δεν είχε για την ίδια όμως αίσιο τέλος .

Η θυελλώδης σχέσης, το έγκλημα και η μεγάλη περιουσία

Ο 63χρονος και η 45χρονη γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία το 2003 . Παντρεύτηκαν και αποφάσισαν να ζήσουν στην Ελλάδα. Στον κόσμο έφεραν λόγους μήνες αργότερα ένα αγοράκι το οποίο σήμερα είναι 13 ετών. Το ζευγάρι όμως χώρισε σύντομα. Έτσι η Βουλγάρα έμεινε μαζί με το παιδί στο διαμέρισμα που βρέθηκε η σορός του 63χρονου. Ο συνταξιούχος ναυτικός παρέμεινε στο ιδιόκτητο σπίτι του στην Καλλιθέα που βρίσκονταν σε απόσταση λίγων μέτρων από αυτό της πρώην συζύγου του. Εξακολουθούσαν να έχουν επαφές και ο ναυτικός την επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι της για να βλέπει το παιδί του. Οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού ήταν έντονοι λόγω του παιδιού, ενώ οι διαμάχες τους είχαν φτάσει έως και τα δικαστήρια.

Η 45χρονη Βουλγάρα φεύγει για τη χώρα της στις 7 Ιανουαρίου 2015. Δέκα ημέρες αργότερα, φίλοι του 63χρονου δηλώνουν την εξαφάνισή του στην αστυνομία καθώς δεν μπορούσαν να τον βρουν. Ένα χρόνο η Βουλγάρα δεν πλήρωνε ενοίκια και κοινόχρηστα για το σπίτι και έτσι κινήθηκαν χθες οι διαδικασίες με τον δικαστικό επιμελητή και ανακαλύφθηκε το μακάβριο θέαμα. Ο 63χρονος ναυτικός σύμφωνα με άτομα του οικείου του περιβάλλον φέρετε να είναι ιδιαίτερα ευκατάστατος. Διαθέτει μια πενταόροφη πολυκατοικία στην Καλλιθέα και αλλά ακίνητα. Παράλληλα ο πατέρα του ναυτικού μετά την έλευση στον κόσμο του εγγονού του, λέγεται ότι του είχε ανοίξει έναν τα πεζικό λογαριασμό στον οποίο μετέφερε ποσό μεγαλύτερο των 200.000 ευρώ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο