Χοντραίνει το πράγμα: Κατηγορεί για… εκβιασμό του ΘΗΣΕΑ τον Δήμαρχο Καλλιθέας και την Αντιδήμαρχο Πάσχου ο Ψαλιδόπουλος!

Ανεβαίνουν πολύ οι αντιπολιτευτικοί τόνοι στην Καλλιθέα και αρχίζουν να χτυπάνε “κόκκινο”. Αμέσως μετά τις εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. στο Σωματείο “Θησέας”, ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος έβγαλε μια αιχμηρή και επιθετική ανακοίνωση, στην οποία μάλιστα κατηγορεί για εκβιασμό του Σωματείου από τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο και την Αντιδήμαρχο Άννα Πάσχου, η οποία σημειωτέον επανεκλέγει στην πρώτη θέση στις αρχαιρεσίες. Η ανακοίνωση του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου αναφέρει:

“Επί 25 και πλέον χρόνια, το Σωματείο «Θησέας» είχε στηρίξει την επιτυχημένη δραστηριότητά του στην απόφαση όλων των πτερύγων του Δημοτικού Συμβουλίου να ενισχύσουν από κοινού τη συμβολή του Δήμου Καλλιθέας στη μεγάλη κοινωνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από τα ναρκωτικά. Αυτή η απόφαση βασιζόταν στην κοινή αντίληψη ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστεί στην επίλυση των μεγάλων κοινωνικών προβλημάτων, να δημιουργεί και να χρηματοδοτεί τις αναγκαίες δομές, να αξιοποιεί την κατάλληλη επιστημονική εμπειρία.Την κοινή αυτή απόφαση εξέφραζε η συναινετική εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος εγκατέλειψε αυτή την πολιτική. Αντιμετωπίζει το Σωματείο «Θησέας» και το πρόγραμμα της απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, υπολογίζοντας ψυχρά το “κατά κεφαλήν” κόστος του για κάθε ωφελούμενο. Επειδή, προφανώς, το εκλογικό ενδιαφέρον του προγράμματος είναι μικρό, ο κ. Δήμαρχος θεωρεί ότι το κόστος είναι μεγάλο.

Για να επιτύχει τη συμμετοχή του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου στην κατάργηση της κοινωνικής φυσιογνωμίας αυτής της μακρόχρονης προσπάθειας, ο κ. Κάρναβος κατέφυγε, εν όψει των αρχαιρεσιών, στις καταδικασμένες μεθοδεύσεις της κομματικοποίησης. Ο ίδιος και η εκπρόσωπός του στο «Θησέα» υπονόμευσαν και τελικώς απομάκρυναν τον επιστημονικό υπεύθυνο του προγράμματος κ. Στέλιο Κρασανάκη. Εκβίασαν με τη χρηματοδότηση του Σωματείου από το Δήμο.
«Κέρδισε» ο κ. Δήμαρχος τις αρχαιρεσίες; Αποκαλύφθηκε.
Θα προστατεύσουμε αυτό το μεγάλο επίτευγμα του Δήμου”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο