Καρέ-καρέ ληστεία σε περίπτερο στην Καλλιθέα- Ξυλοκόπησαν άγρια υπάλληλο!!

Άγνωστοι κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν άγρια υπάλληλο περιπτέρου στην Καλλιθέα και στην συνέχεια άρπαξαν τις εισπράξεις της ημέρας, αλλά και μεγάλες ποσότητες από τα είδη που πωλούσε.

Οι αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Star και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας, δείχνουν καρέ- καρέ τη ληστεία.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, τα πλάνα θυμίζουν κινηματογραφική ταινία. Ο υπάλληλος περιπτέρου στην Καλλιθέα δέχεται άγρια επίθεση από κουκουλοφόρους οι οποίοι του ζητούν να τους δώσει τις εισπράξεις της ημέρας.

Οι δράστες μπαίνουν βίαια μέσα στο περίπτερο και με μανία χτυπούν τον νεαρό υπάλληλο, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να αποφύγει τα χτυπήματα τους.

Στην συνέχεια τον πετούν με δύναμη έξω από το περίπτερο στο πεζοδρόμιο όπου συνεχίζουν να τον χτυπούν. Ο ένας από αυτούς παίρνει τον κάδο των απορριμμάτων και αρχίζει να τον γεμίζει με δεκάδες πακέτα τσιγάρων αλλά και με άλλα είδη του περιπτέρου.

Η επίθεση γίνεται αδιαφορώντας για τους γείτονες οι οποίοι φώναζαν απεγνωσμένα για βοήθεια.

Τα λεπτά περνούν οι δράστες αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις για βοήθεια συνεχίζουν το έργο τους. Όταν βλέπουν ότι η ώρα περνά και δεν υπάρχουν άλλα πράγματα να αρπάξουν εξαφανίζονται . Στην συνέχεια, φτάνει ένα περιπολικό της αστυνομίας αλλά πλέον είναι αργά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έχουν χτυπήσει και άλλα καταστήματα στην περιοχή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χρησιμοποιώντας βία αλλά και απειλώντας την ζωή υπαλλήλων και περαστικών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο