Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Π. Φάληρο-Καλλιθέα-Πειραιά και Μοσχάτο-Ταύρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα σε οδούς των Δήμων Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέα, Πειραιά και Μοσχάτου – Ταύρου, λόγω διεξαγωγής των αγώνων δρόμου «CARDIO RUN» και «1ος Νυχτερινός αγώνας Kallitheanightrun 2016».

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις αφορούν στις οδούς και στις ώρες:

• Μωραϊτίνη, στο τμήμα της μεταξύ της ανώνυμης οδού (έμπροσθεν Village Φαλήρου) και της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος, κατά τις ώρες 16.00 έως 20.00.
• Βοηθητική Οδός Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος και του Γ’ χώρου στάθμευσης του Σ.Ε.Φ. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 16.00 έως 20.00.
• Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκίππη-Σκρά και της Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 18.00 έως 22.00.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

zougla.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο