Χοντραίνει το πράμα: Πολιτικό γυρολόγο λέει η παράταξη του Λασκαρίδη τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΚ, Χατζηιωαννίδη!

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», ο Νάσος Πρέντζας, ο οποίος παρίσταται για λογαριασμό της στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΚ, απαντώντας σε σχετική ανάρτηση του προέδρου της εν λόγω δημοτικής επιχείρησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έξι ολόκληρες μέρες μετά την κραυγή αγωνίας που εξεδήλωσε -για δεύτερη φορά μέσα σ’ ένα μήνα- η παράταξή μας, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ κ. Χατζηιωαννίδης εδέησε να ενημερώσει μέσω των social media τους αγωνιούντες γονείς και μαθητές των σχολών χορών του Δήμου, ότι η λειτουργία τους θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ…
Φυσικά, η φετινή αναστάτωση με την πρωτοφανή καθυστέρηση της έναρξης λειτουργίας των σχολών, βαρύνει προσωπικά τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο που τον τοποθέτησε.
Σε ότι αφορά, τα άλλα που ισχυρίζεται στην υπαγορευμένη καθόλα δήλωσή του, επισημαίνουμε τα εξής:
1. Στις «φήμες για εξαφάνιση σημαντικού ποσού» από το ταμείο της ΔΗΚΕΚ, η παράταξή μας άσκησε το προβλεπόμενο δικαίωμά της και απηύθυνε το σχετικό ερώτημα προς την παράταξη της πλειοψηφίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Αυγούστου. Εκεί ο κ. Χατζηιωαννίδης μας απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιου είδους θέμα, ενώ αμέσως μετά ο ίδιος ο δήμαρχος τον «άδειασε» λέγοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική έρευνα. Την οποία έρευνα, επιβεβαιώνει σήμερα με καθυστέρηση 42 ημερών ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ!
2. Σε ότι αφορά τις συμβουλές του ότι «είναι χρήσιμο κάποιες παρατάξεις της αντιπολίτευσης εάν δεν γνωρίζουν κάποια θέματα, να ρωτούν, προκειμένου να ασκούν το ρόλο τους εποικοδομητικά», καλούμε τον πολιτικό γυρολόγο κ. Χατζηιωαννίδη (που σε κάθε δημοτική του θητεία ψάχνει να βρει το τρένο της επόμενης διοίκησης για ν’ ανέβει) να μην ασχολείται με θέματα που όχι μόνο δεν γνωρίζει αλλά δεν κατανοεί κιόλας. Προφανώς κάτω από το βάρος της πρόσφατης και συνεχιζόμενης προσωπικής δικαστικής του περιπέτειας τα κάνει παντού «μαντάρα»!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο