Πετάει ψηλά για RECORD GUINNESS o ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ !!

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σε συνεργασία με το DINNER IN THE SKY διοργανώνει ένα event μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα !

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας ήρθε σε επικοινωνία με το RECORD GUINNESS και περιμένει με αγωνία την απάντηση του οργανισμού !

Την Κυριακή 2/10 και από τη 13.00 έως τις 16.00 προσκαλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος σε μια μοναδική εμπειρία η οποία έχει και φιλανθρωπικό σκοπό μιας και για 4η φορά στις 6 συνολικά μαζί μας θα είναι ο οργανισμός “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” με τον κουμπαρά του όπου όποιος επιθυμεί θα μπορεί να συνεισφέρει με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Μοναδική εμπειρία θα ζήσουν και οι αθλητές της γυναικείας και της ανδρικής ομάδας οι οποίοι θα βρεθούν στα 30 μέτρα ύψος παίζοντας ping pong άλλα κάνοντας και την δεύτερη φωτογράφιση για την νέα σεζόν αυτή την φορά σε εξωτερικό χώρο και 30 μέτρα ψηλά υπό της οδηγίες του ΧΑΡΗ ΕΡΓΑΤΙΔΗ που αναλαμβάνει για δεύτερη σεζόν την φωτογράφιση της ομάδας με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό !

Δυο σπουδαίοι πρωταθλητές δέχτηκαν και θα πραγματοποιήσουν μια μικρή επίδειξη στα 30 μέτρα από το έδαφος και στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματά τους !

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και το ποδηλατικό τμήμα που είναι δίπλα μας σε κάθε σημαντική εκδήλωση.

Με μια GO PRO CAMERA αλλά και τετρακόπτερο DRONE θα γίνει η κάλυψη της διοργάνωσης για να μην χαθεί ούτε ένα πλάνο !

Μια τόσο ακριβή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του μεγάλου χορηγού WHITEBOX CROSSFIT και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό ! whiteboxcrossfit.gr

Τέλος μα πρώτα από όλους ευχαριστούμε πολύ το “DINNER IN THE SKY” που πίστεψε στην τρέλα και στο πάθος μας και κάνει ένα όνειρο μας πραγματικότητα !

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλους τους φίλους του αθλήματος και μπορούν να παρευρίσκονται στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ στο ΓΚΑΖΙ την Κυριακή 2/10 από τη 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 16.00 !

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Πρόεδρος ΑΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Θανάσης Δελαρόκας

alfatabletennis.eu

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο