Ο Ελληνικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών «ΗΓΕΧΟΡΟΣ» τιμά τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτριο Κάρναβο και τον γνωστό ερευνητή Γεώργιο Τσούκαλη

Ο Ελληνικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών «ΗΓΕΧΟΡΟΣ» τιμά τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτριο Κάρναβο και τον γνωστό ερευνητή Γεώργιο Τσούκαλη για την συνεχή προσφορά τους στον Πολιτισμό, την Κοινωνία και τον Άνθρωπο, και σας προσκαλεί σε ένα πλούσιο πολιτιστικό αντάμωμα εθίμων πολλών περιοχών της Ελλάδας στο Αμφιθέατρο Ιζόλα στην Καλλιθέα.

Φίλοι μου καλοί μου φίλοι, Ποιος τον κάνει ετούτο γάμο;»

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ιζόλα στην Καλλιθέα

Ο Ελληνικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών «ΗΓΕΧΟΡΟΣ» σας προσκαλεί σε ένα πλούσιο πολιτιστικό αντάμωμα εθίμων πολλών περιοχών της Ελλάδας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ιζόλα στην Καλλιθέα.

Λίγα λόγια για τη βραδιά: 150 συντελεστές παίρνουν μέρος σε ένα οδοιπορικό που θα μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές, αυτές που τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε χάσει… Μια παράσταση που στόχο έχει να προβάλλει ήθη και έθιμα από αυθεντικούς παραδοσιακούς γάμους διαφόρων περιοχών της πατρίδας μας. Χοροδιδάσκαλοι, χορευτές, τραγουδιστές, μουσικοί, ηθοποιοί, άνθρωποι των Τεχνών τραγούδια, φορεσιές, κείμενα, χοροί, πολύ κέφι και δουλειά σε ένα πραγματικό υπερθέαμα παράδοσης που θα συζητηθεί.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης η διοίκηση του Συλλόγου μας θέλει να απονείμει τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο του Δήμου Καλλιθέας, και στον γνωστό ερευνητή Γεώργιο Τσούκαλη για την συνεχή προσφορά τους στον Πολιτισμό, την Κοινωνία και τον Άνθρωπο.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Μάρα Χαρμαντά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Διοργάνωση: Ελληνικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών «ΗΓΕΧΟΡΟΣ»

Πρόσωπο επαφής με τον Σύλλογό μας: Κωνσταντίνος Τουλάτος

Τοποθεσία: Αμφιθέατρο Ιζόλα

Διεύθυνση: Αιγέως και Αγισιλάου, Καλλιθέα

Ημερομηνία εκδήλωσης: Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Ώρα έναρξης: 19.30

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.


atticanews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο