Συλλήψεις σε Καλλιθέα και Αιγάλεω – Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές οχημάτων

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές οχημάτων, τα οποία αποσυναρμολογούσε και τα διέθετε προς πώληση ως ανταλλακτικά

Συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί, μέλη της σπείρας

Εξιχνιάσθηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων

Κατασχέθηκαν πλήθος κινητήρων και ανταλλακτικών καθώς και δύο (2) Ι.Χ φορτηγά ως μέσα μεταφοράς

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα, που διέπραττε κλοπές οχημάτων τα οποία στη συνέχεια πωλούσε ως ανταλλακτικά.

Συνελήφθησαν, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, πρωινές ώρες της 1-7-2016 στην Καλλιθέα και στο Αιγάλεω, τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 25, 54 και 66 ετών, μέλη της σπείρας.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διακεκριμένης κλοπής και της διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Πάρε ΤΩΡΑ μέρος στον διαγωνισμό και Κέρδισε 3 ημέρες-2 νύχτες για 2 Άτομα με πρωινό σε Τρία Πανέμορφα Καταλύματα!!!

Ύστερα από διερεύνηση υπόθεσης σχετικά με σπείρα που διέπραττε κλοπές οχημάτων, εξακριβώθηκε η εγκληματική δραστηριότητα των ανωτέρω συλληφθέντων και εντοπίσθηκε κλειστός ισόγειος χώρος στην περιοχή της Καλλιθέας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από τον περασμένο Μάιο, συγκρότησαν εγκληματική ομάδα, με διακριτούς ρόλους και διέπρατταν κλοπές αυτοκινήτων, τα οποία αποσυναρμολογούσαν με σκοπό την πώλησή τους ως ανταλλακτικά. Συγκεκριμένα, ο 54χρονος αναλάμβανε τον εντοπισμό, την κλοπή και την μεταφορά των αυτοκινήτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Καλλιθέα. Στη συνέχεια, ο 25χρονος αναλάμβανε να τα αποσυναρμολογήσει ώστε να τα διαθέσουν σε συνεργείο, ως ανταλλακτικά ενώ τον υπόλοιπο σκελετό τον μετέφερε ο 66χρονος σε μάντρα-σκραπ στο Αιγάλεω.

Από έρευνες στο χώρο αποθήκευσης, στην μάντρα καθώς και στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εξαρτημάτων και σκελετών κλεμμένων αυτοκινήτων καθώς και δύο (2) Ι.Χ Φορτηγά ως μέσα μεταφοράς. Επιπλέον βρέθηκαν εξ ολοκλήρου και δύο (2) κλεμμένα αυτοκίνητα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα (1) αεροβόλο πιστόλι και το χρηματικό ποσό των -950- ευρώ.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων από διάφορες περιοχές της Αττικής.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

astynomia.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο