Τοποθέτηση Λασκαρίδη για Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»

Σε απόλυτο ρουσφετομάγαζο του Δήμου Καλλιθέας έχει εξελιχθεί ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως επεσήμανε, το εν λόγω Νομικό Πρόσωπο του Δήμου λειτουργεί όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ για το κεντρικό κράτος, με σωρεία προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ. Μίλησε για προσλήψεις τέκνων διευθυντικών στελεχών, για ανανεώσεις «πολιτικών» συμβάσεων και για τα πελώρια ερωτηματικά που γεννιούνται με τους εμφανιζόμενους ως εθελοντές.

Όπως είπε, με αυτή την ιδιότητα εμφανίζεται στο κοινό μητέρα φερόμενου ως εθελοντή που τελικά αποκαλύφθηκε ότι ήταν αμειβόμενος δημοτικής επιχείρησης ενώ σε εταιρίες με τις οποίες προχωρά σε σύμβαση ο ΟΠΑΑ, προσλαμβάνονται συγγενικά πρόσωπα στελεχών της διοίκησης.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ζήτησε εκ νέου (όπως και στην προηγούμενη συνεδρίαση) να του δοθούν όλα τα ονόματα των εθελοντών του Δήμου καθώς και όλες οι λίστες συμβασιούχων , στις οποίες έχουν προχωρήσει το Νομικό Πρόσωπο και οι επιχειρήσεις του Δήμου.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο θέμα της Μαρίνας Καλλιθέας είπε ότι εδώ και χρόνια ο Καλλιθεάτης αισθάνεται ξένος προς την περιοχή (ακόμα και στην πύλη η ερώτηση που του γίνεται είναι «σε ποιον Όμιλο ανήκετε;»,) και υπογράμμισε ότι εισερχόμενος κάποιος στο χώρο «αισθάνεται σαν να έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Άννα και στον Καϊάφα» αφού «αριστερά βρίσκονται εκείνοι που θεωρούν την περιοχή ιδιοκτησία τους και επί σειρά ετών έχουν οικονομικά οφέλη και δεξιά εκείνοι που περιγράφονται παραπάνω και προχωρούν σε κινήσεις κατά των πρώτων μόνο και μόνο επειδή η όλη υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό».

Επίσης, κατά την ίδια συνεδρίαση, ο επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», επανέφερε το θέμα των αλόγιστων και κατευθυνόμενων μετακινήσεων στους παιδικούς σταθμούς της πόλης που γίνονται από τη διοίκηση του ΟΠΑΑ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο