Πράγματα που πρέπει να κάνεις καθημερινά για να είσαι fit

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των fit, σίγουρα όσα ακολουθούν, κάτι θα σας θυμίσουν. Αν όχι,ήρθε η ώρα να τα εφαρμόσετε. Eιδικά τώρα που είμαστε μια ανάσα πριν το καλοκαιράκι και την εμφάνιση στις παραλίες +2 μικρά γεύματα

Καταναλώστε δύο μικρά σνακ ανάμεσα στα δύο βασικά γεύματα της ημέρας – μετά δηλαδή το πρωινό και το μεσημεριανό σας γεύμα. Τι να επιλέξετε; Σίγουρα όχι πατατάκια κι άλλα παρεμφερή, αλλά κάτι υγιεινό το οποίο δεν χρειάζεται προετοιμασία και μπορείτε απλά να το…πετάξετε στην τσάντα σας πριν ξεκινήσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Προτιμήστε μπάρες δημητριακών και ξηρών καρπών ή mix ξηρών καρπών ή κάποιο φρούτο.

Καταναλώστε μετά το πρωινό και μεσημεριανό σας γεύμα από ένα σνακ.

Δοκιμάστε διαφορετικές ασκήσεις εκγύμνασης

Οι fit γυναίκες αθλούνται σε καθημερινή βάση, χωρίς όμως να κάνουν κάθε φορά το ίδιο πρόγραμμα, με τον ίδιο ρυθμό

. Όσες το κάνετε ήδη αυτό ή αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα, θα δείτε ραγδαίες αλλαγές στο σώμα σας. Θα αισθανθείτε επιπλέον ευεξία και σίγουρα θα πηγαίνετε με καλύτερη διάθεση για δουλειά, αφού η άσκηση δεν θα αποτελεί μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας, αλλά μια ευκαιρία να κάνετε και κάτι καινούργιο, που θα σας εξιτάρει, θα σας γυμνάζει, θα σας τονώνει και θα σας κάνει να χάνετε και βάρος, χωρίς να είναι αγγαρεία.

Όταν αθλούμαστε καταναλώνουμε εκ των πραγμάτων μεγαλύτερες ποσότητες νερού.

Πιείτε πολύ νερό

Ως γνωστόν, την ημέρα πρέπει να καταναλώνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό. Βρείτε δικές σας “πατέντες” ώστε να μην …ξεχνάτε να το κάνετε. Σίγουρα η άθληση θα σας βοηθήσει σ’ αυτό, αφού δημιουργεί από μόνη της την ανάγκη για κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο