Εξαρθρώθηκε σπείρα ναρκωτικών που σκορπούσε το θάνατο στην Καλλιθέα και σε άλλες περιοχές της Αττικής

Αδίστακτοι έμποροι ναρκωτικών προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους νόθευαν σε “εργαστήρια” στα Άνω Λιόσια και στο Ίλιον μεγάλες ποσότητες ηρωϊνης, τις οποίες στη συνέχεια θα διοχέτευαν στις πιάτσες των τοξικομανών, αδιαφορώντας εάν θα σκορπούσαν τον θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους !
Όπως λένε οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών, π.χ. το ένα κιλό ηρωίνης που έφερναν από την Τουρκία το νόθευαν με φάρμακα, ακόμη και με καυστική ποτάσα και το μετέτρεπαν έτσι σε 7 κιλά ! Δηλαδή περισσότερη νοθευμένη ηρωίνη στις πιάτσες και άρα περισσότερα κέρδη για το καρτέλ.

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει περισσότερες από 20 έρευνες σε σπίτια – καβάτζες στις περιοχές Ίλιον, Άνω Λιόσια, Περιστέρι, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Κολωνός και Σεπόλια, έχουν συλλάβει 14 μέλη του κυκλώματος – ανάμεσα τους δύο γυναίκες και τρεις Αλβανούς – ενώ έχουν κατασχέσει πάνω από 7 κιλά ηρωίνης, κοκαίνη, χασίς, δύο αυτοκίνητα, ζυγαριές ακριβείας και 13.635 ευρώ που προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών.

Τα μέλη του καρτέλ Έλληνες και Αλβανοί χρησιμοποιούσαν κωδικούς στις συνομιλίες τους, αφού υποπτεύονταν ότι μπορεί η ασφάλεια να παρακολουθεί τα τηλέφωνα τους, ενώ όπως διαπιστώθηκε, είχαν κλέψει κι ένα πιστόλι από αστυνομικό. Συνεργοί των συλληφθέντων είναι και 10 κρατούμενοι των φυλακών, ενώ αναζητούνται 4 άτομα.

Συγκεκριμένα από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν :

Ποσότητα ηρωίνης βάρους -7- κιλών και -129,7- γραμμαρίων.
Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -895- γραμμαρίων.
Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -37,6- γραμμαρίων
-5- κιλά και -506- γραμμάρια σκόνης άγνωστης χημικής σύνθεσης, προοριζόμενης για τη νόθευση των ναρκωτικών
-19- φαρμακευτικά σκευάσματα επίσης κατάλληλα για τη νόθευση ναρκωτικών
Εξοπλισμός εργαστηρίου ναρκωτικών
Ένα υπηρεσιακό πιστόλι για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή
-3- φυσίγγια
Το χρηματικό ποσό των -13.635- ευρώ και -2.500- Λεκ Αλβανίας.
-2- ΙΧΕ αυτοκίνητα
-4- ζυγαριές ακριβείας
-41- συσκευές κινητής τηλεφωνίας
Ένα πλαστό χαρτονόμισμα των -50- ευρώ

newsbomb.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο