Εγκλημα στην Καλλιθέα: Πώς σκότωσε η Βουλγάρα τον 63χρονο ναυτικό (βίντεο)

Τον κάλεσε στο διαμέρισμα να την επισκεφθεί προφασιζόμενη κάποιο ενδοοικογενειακό πρόβλημα και οι συνεργοί της τον χτύπησαν

Τις λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος στην Καλλιθέα με τον άτυχο συνταξιούχο ναυτικό ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στον καταψύκτη του σπιτιού του αποκαλύπτει η Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ, δράστες της ανθρωποκτονίας του 63χρονου είναι η 49χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγός του, μία 26χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, ένας 29χρονος Ρουμάνος καθώς και δύο άγνωστοι άνδρες. Κατηγορούμενος, για υπόθαλψη εγκληματία στην υπόθεση, είναι και ένας 32χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, έγκλειστος των Φυλακών Νιγρίτας Σερρών.

Η 26χρονη συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, ενώ εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν εντάλματα για την 49χρονη και τον 29χρονο οι οποίοι φέρονται να διέφυγαν στη Βουλγαρία αμέσως μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του άτυχου άντρα ήταν ασφυκτικός, ενώ από την τοξικολογική εξέταση διαπιστώθηκε η ύπαρξη οινοπνεύματος και αγχολυτικού-υπνωτικού φαρμακευτικού σκευάσματος στον οργανισμό του θύματος!

Από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι η 49χρονη πρώην σύζυγος του 63χρονου, λόγω των μακροχρόνιων προστριβών που είχε με αυτόν, αποφάσισε να τον δολοφονήσει.

Προκειμένου να διαπράξει την ανθρωποκτονία, όμως, ζήτησε τη βοήθεια της 26χρονης, η οποία της σύστησε για το σκοπό αυτό τον 29χρονο Ρουμάνο, καθώς και δύο άγνωστους ομοεθνείς του.

Στις αρχές του Ιανουαρίου του 2015, όλοι τους μετέβησαν στην Καλλιθέα, στο διαμέρισμα της 49χρονης, η οποία κάλεσε το θύμα να την επισκεφθεί προφασιζόμενη κάποιο ενδοοικογενειακό πρόβλημα. Όταν ο άτυχος άντρας μπήκε στο διαμέρισμα τον χτύπησαν, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και του κάλυψαν το κεφάλι με πανί. Στη συνέχεια μετέβησαν στην οικία του θύματος προκειμένου να αφαιρέσουν χρήματα και τιμαλφή.

Μετά την ανθρωποκτονία η 49χρονη έψαχνε να αγοράσει έναν καταψύκτη, τον οποίο μετέφερε στο διαμέρισμά της ο 32χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και στη συνέχεια από κοινού, τοποθέτησαν εντός αυτού, τη σορό του θύματος. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίσθηκαν, μεταβαίνοντας στην αλλοδαπή.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος της 49χρονης και του 29χρονου, ενώ η 26χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα, ο οποίος την παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή.

protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο