Header AD

Στο νέο πολυχώρο του HeartbeatΙnk λίγες ώρες πριν τα εγκαίνιά του στην Καλλιθέα

Το μοναδικό ελληνικό διαδικτυακό περιοδικό για tattoo, βρήκε το δικό του σπίτι στην Αθήνα και τον εγκαινιάζει το Σάββατο 7 Μαΐου. Μαζί θα γιορτάσει και τα τρία χρόνια ζωής του.


Σε ένα πρώην φανοποιείο πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, θα συγκεντρώνεται πλέον όλη το tattoo community της πόλης, καθώς πίσω από τη βαριά μαύρη γκαραζόπορτα, βρίσκεται πλέον τo «αρχηγείο» του HeartbeatInk Tattoo Magazine, του πρώτου Ελληνικού διαδικτυακού περιοδικού για tattoo. Οι δράσεις του περιοδικού είναι τόσες που πραγματικά χρειάζονταν έναν ευρύχωρο χώρο να τις στεγάσει. Πέρα από τα γραφεία του HeartbeatInk, στα headquarters θα βρει κανείς επίσης το showroom & shop του HeartbeatInk Apparel, ένα brand αφιερωμένο στο tattoo, φωτογραφικό στούντιο – πώς θα μπορούσε να λείπει εφόσον ιδρύτρια του περιοδικού είναι η Ινώ Μέη – για το οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης σε επαγγελματίες και art space στο οποίο πρόκειται να φιλοξενηθούν πολλά δρώμενα γύρω από την κουλτούρα του tattoo.

Κι αν όλα αυτά σου ακούγονται πολλά και σχεδόν ζαλίστηκες, όταν πας, θα δεις πως πρόκειται για ένα minimal αισθητικής, προσεγμένο χώρο. Το άσπρο πλακάκι που διατηρήθηκε από την πρότερη χρήση του κτιρίου, του χαρίζει μια διακριτική φωτεινότητα, ενώ η ομάδα του ΗeartbeatInk έχει φροντίσει να προσθέσει τις απαραίτητες λεπτομέρειες που δίνουν, ισχυρό, το στίγμα και την φιλοσοφία του περιοδικού. Αυτή τη στιγμή, στους τοίχους του HeartbeatInk Headquarters μπορεί να δει κανείς, τη φωτογραφική – εικαστική έκθεση “Stigmata” της Ινούς, που ως γνωστών διατηρεί και την ιδιότητα της φωτογράφου, η οποία πριν από ένα περίπου χρόνο διεξήχθη στον πολυχώρο «Φουάρ», με τεράστια προσέλευση ακόμα και από κόσμο που δεν είχε κάποια ιδιαίτερη σχέση ή επαφή με το tattoo. Στο μέλλον θα φιλοξενηθούν εκθέσεις από καλλιτέχνες που έχουν σχέση (ακόμη και πιο περιφερειακή) με την κουλτούρα του tattooing.

Το Σάββατο 7 Μαΐου, παράλληλα με τα εγκαίνια, το HeartbeatInk γιορτάζει και τρία χρόνια παρουσίας. Το HeartbeatInk ξεκίνησε την πορεία του τον Μάιο του 2013 με αφετηρία τα ποιοτικά και εξειδικευμένα θέματά, καθώς και την δωρεάν και δίγλωσση εκδοχή του (Ελληνικά – Αγγλικά), το heartbeatink.gr πολύ γρήγορα ξεχώρισε, αγαπήθηκε και απέκτησε φανατικό κοινό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σύντομα, κατάφερε να κερδίσει την αναγνώριση και το σεβασμό σημαντικών ανθρώπων και επιφανών καλλιτεχνών του international tattoo community, ενώ εδραιώθηκε αμέσως στο χώρο του tattoo στην Ελλάδα. Σε αυτά τα τρία χρόνια ζωής του, το heartbeatink.gr έχει καταφέρει να αποτυπώσει την τέχνη του tattoo με τη δική του μοναδική και καλλιτεχνική προσέγγιση, καθώς και να απεικονίσει και να παρουσιάσει με ουσιαστικό τρόπο το Ελληνικό tattoo community. Επίσης, κατάφερε να γίνει κομμάτι του international tattoo scene με την σταθερά ποιοτική δουλειά και πορεία του και έχοντας συναντήσει και εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεντεύξεις από κορυφαίους και πρωτοπόρους καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, που μίλησαν για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο. Αυτοί ήταν κάποιοι από τους ευσεβής πόθους της ομάδας που πραγματώθηκαν έπειτα από πολλή δουλεία. Καθώς φαίνεται όμως, δε σταματούν εδώ και δεν ησυχάζουν. Αντιθέτως, θέτουν νέα challenges συνεχώς.

Τι θα δούμε στα εγκαίνια; Το event θα ξεκινήσει στις 18:00, όπου και ο χώρος θα ανοίξει πρώτη φορά επίσημα τις πόρτες του για το κοινό. Το soundtrack της εκδήλωσης θα επιλέξουν οι DJ NOIZ, Constantine Kalfakakos και Jim Darkstar. Τα ποτά θα φέρουν την υπογραφή του Sailor Jerry, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κουλτούρα του tattoo και θα είναι cocktails που θα σερβίρονται στο ειδικά διαμορφωμένο Sailor Jerry Tiki bar. O δεύτερος χορηγός της εκδήλωσης είναι το Panthenols Tattoo Aftercare Cream, η πρώτη ελληνική κρέμα περιποίησης τατουάζ.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την ολοκαίνουρια συλλογή του HeartbeatInk Apparel. Την άνοιξη του 2015 η ομάδα του HeartbeatInk θέλοντας να επικοινωνήσει και μέσα από άλλες φόρμες το όραμα και την αισθητική της, εγκαινίασε το brand αφιερωμένο στο tattoo και με έμφαση στο χειροποίητο και στο Made in Greece, καθώς στόχος που επιτεύχθηκε ήταν όλα τα ρούχα του Apparel, να φτιάχνονται στο σύνολο τους στην Ελλάδα, από to ράψιμο μέχρι το τύπωμα. Όλα τα prints και τα patterns, επίσης, είναι από τα χέρια της ομάδας του HeartbeatInk. Spoiler Alert! Ειδικά τα κορίτσια, μείνετε συντονισμένα γιατί προσεχώς, έρχεται και swimwear συλλογή.


H λειτουργία του πολυχώρου HeartbeatInk Headquarters ήταν ένα σημαντικό κομμάτι για την ολοκλήρωση του οράματός της ομάδας του HeartbeatInk. Γιορτάστε το μαζί τους αυτό το Σάββατο.

Info: Σάββατο 7 Μαίου, 18:00 – 00:00, Δεληγιάννη 11 & Φραγκούδη, Καλλιθέα (πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο), Πρόσβαση: Μετρό: Συγγρού-Φιξ // Λεωφορείο: Στάση Πάντειος – Είσοδος ελεύθερη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 215 5454009 / Email Επικοινωνίας: info@heartbeatink.gr,Facebook, Instagram

Στο νέο πολυχώρο του HeartbeatΙnk λίγες ώρες πριν τα εγκαίνιά του στην Καλλιθέα Στο νέο πολυχώρο του HeartbeatΙnk λίγες ώρες πριν τα εγκαίνιά του στην Καλλιθέα Reviewed by athinapoli gr on 7.5.16 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια