Νίκησε η Καλλιθέα

Μία ιδιαίτερα χορταστική αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή (29/5) στο «Γ. Λαμπράκης», όπου η Καλλιθέα έκαμψε την αντίσταση της ηρωικής Παναχαϊκής με 4-2.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Λουκά Καραδήμου ολοκλήρωσε ιδανικά μία πολύ δύσκολη σεζόν, ενώ απέδειξε για πολλοστή φορά ότι δεν επηρεάζεται από τα δεκάδες προβλήματα.

Εκείνη του Ηλία Φυντάνη, από την πλευρά της, ταξίδεψε με 13 παίκτες, εκ των οποίων αρκετοί ήταν τραυματίες, πάλεψε για το καλύτερο και αξίζει χειροκρότημα για την τιτάνια προσπάθεια που όμως δεν ήταν αρκετή για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό με κεφαλιά του Νταμιάνο Γκίνι, έπειτα από κόρνερ του Μπέλη, σε ένα πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις, κυρίως μπροστά από τα καρέ του Στρέζου.

Συγκεκριμένα, ο Μπέλης απείλησε στο 10ο λεπτό με ένα σουτ εκτός περιοχής, ενώ ο νεαρός και ορεξάτος Ηλιάδης έπραξε αναλόγως στο 35’.

Με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, η Παναχαϊκή έφερε το ματς στα ίσα χάρη σε σουτ του Αντώνη Ρουμπάτου, ύστερα από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Σαμπατάκου.

Ο Καραδήμος έκανε γρήγορα δύο αλλαγές για να φρεσκάρει τη μεσοεπιθετική του γραμμή και στο 63ολεπτό δικαιώθηκε, αφού ο Λεβέντης έδωσε έτοιμο γκολ στον Μιχάλη Φράγκο κι εκείνος δε λάθεψε από κοντινή απόσταση.

Η Παναχαϊκή, πάντως, δεν το έβαλε κάτω, τουναντίον κέρδισε πέναλτι στο 71’ από μαρκάρισμα του Σταμόπουλου στον Ρουμπάτο και ένα λεπτό αργότερα, ο Ανδρέας Χούσα έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα.

Τότε, ο Καραδήμος έριξε στη μάχη την… παλιοσειρά (Ηλίας Σταύρου), ενώ ο Φυντάνης τον ανέτοιμο Πέδρο στη θέση του MVP των φιλοξενούμενων (Ρουμπάτος).

Τελικά, η αντίσταση της Παναχαϊκής κάμφθηκε από ένα μακρινό σουτ του Μπέλη που αιφνιδίασε τον Στρέζο στο 84ο λεπτό και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 89’ με ένα διαγώνιο σουτ του Σταύρου.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας). Βοηθοί: Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής), Μανούρας (Τρικάλων)

Κίτρινες: 67’ Ντουρμισάι – 30’ Γ. Λαμπρόπουλος, 65’ Ρουμπάτος, 82’ Παπανικολάου

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Γκέκας, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Ευαγγέλου, Γκίνι (75’ Σταύρου), Τεγούσης (53’ Κατσικογιάννης), Μπέλης, Φράγκος, Ηλιάδης, Τσίπρας (58’ Ντουρμισάι).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Παπανικολάου, Σαμπατάκος, Ρουμπάτος (79’ Πέδρο), Μητρόπουλος.

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο