Επί τάπητος το θέμα της επέκτασης του ΜΕΤΡΟ στην Καλλιθέα.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος μαζί με εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου συναντήθηκε τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό Α.Ε. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία της υπόθεσης επέκτασης του ΜΕΤΡΟ στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, προετοιμάζεται νέα Μελέτη Ανάπτυξης Μετρό η οποία θα εξετάζει τις τεχνικές λύσεις επέκτασης του Μετρό με πιο πιθανή αυτή της επέκτασης της Γραμμής 4 (Πανεπιστήμιο-Γαλάτσι- Κατεχάκη – Μαρούσι). Ήδη έχει εκπονηθεί συγκοινωνιακή μελέτη και πάντως περί τα τέλη του έτους θα ανακοινωθεί η τελική πρόταση της Αττικό Μετρό Α.Ε. για την Καλλιθέα.

Να σημειώσουμε ότι η επέκταση του μετρό στην Καλλιθέα αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών με την πολιτική ηγεσία του τόπου, έχει απευθυνθεί με επιστολές στα συναρμόδια υπουργεία ενώ έθεσε το θέμα και στις συνεδριάσεις της Διακυβερνητικής Επιτροπής του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο