Η Καλλιθέα επιθυμεί την παραμονή Καραδήμου.

Η Καλλιθέα επιθυμεί την παραμονή Καραδήμου. Τι λέει ο Γιάννης Αβραντίνης για τους Μασένα, Τζάκσον.

Η επόμενη μέρα απασχολεί ήδη την Καλλιθέα. Οι «κυανόλευκοι» τερμάτισαν στην 7η θέση, αλλά για να δουν πώς θα κινηθούν θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει τι θα ισχύσει για τις ΠΑΕ που περάσουν τη διαδικασία της αδειοδότησης, αυτές που δεν θα την περάσουν και αν όλες τελούν υπό επιτήρηση την επόμενη σεζόν.

Όσο για το θέμα της παραμονής του Λουκά Καραδήμου; Ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Αβραντίνης δήλωσε στο flnews ότι πρόθεση της ΠΑΕ είναι η ανανέωση συνεργασίας μαζί του. Όπως ανέφερε: «Έχουμε προπονητή. Εξαρτάται από αυτόν αν θέλει να μείνει. Εννοείται ότι θέλουμε να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του».

Παράλληλα, ο Αβραντίνης ρωτήθηκε σχετικά με τους Τζάκσον, Μασένα, καθώς ο δεύτερος με δήλωσή του στην εφημερίδα «Live Sport» υποστήριξε: «Είχα υπογράψει με προοπτική επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο, εφόσον συμφωνούσα με τη νέα πρόταση.Υπάρχουν εκκρεμότητες, όμως, που αφορούν σε μισθούς και ενοίκια και δεν πρόκειται να συνεχίσω στην Καλλιθέα. Με άφησαν εκτεθειμένο και δε μού φέρθηκαν επαγγελματικά. Κανείς δε μερίμνησε, επίσης, για τη βίζα μου, με αποτέλεσμα να πρέπει να ταξιδέψω σύντομα για την πατρίδα μου, χωρίς να ξέρω, εάν θα επιστρέψω στην Ελλάδα, αν και το θέλω πολύ».

Ο ιδιοκτήτης της αθηναϊκής ομάδας απάντησε στο flnews: «Και για τους δύο ποδοσφαιριστές η Καλλιθέα έχει το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης συμβολαίου. Μόνο αν αποζημιωθεί η ομάδα θα συνεχίσουν σε άλλο ελληνικό σύλλογο».

footballleaguenews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο