Γίνε η αιτία της αλλαγής σου. Η αλλαγή της ζωής ήταν και είναι ο στόχος

Ένα στόχο που προσεγγίζουμε μέσω τριών διαφορετικών αλλά αλληλένδετων οδών Η αλλαγή της ζωής δια της τροφής και η διατροφή που γίνεται τρόπος ζωής. Παρέμβαση η οποία θέτει σαν προτεραιότητα την διατροφική εκπαίδευση του ατόμου. Προωθώντας ισορροπημένη σχέση με την τροφή, καλύπτοντας τις θρεπτικές αλλά και τις γευστικές ανάγκες, εξατομικεύοντας το κάθε διαιτολόγιο, προτείνοντας λύσεις για κάθε συνθήκη της ζωής, δοκιμάζοντας νέες γεύσεις και συνταγές. Μικρές αλλαγές στο τρόπο ζωής συμβάλλουν στη πρόληψη αλλά και τη θεραπεία ασθενειών βελτιώνοντας παράλληλα την καθημερινότητά μας.

Η άσκηση ως μέσο βελτίωσης της υγείας, εκτόνωσης, αποκατάστασης αλλά και ψυχαγωγίας. Προσαρμοσμένη σωματική δραστηριότητα για κάθε άτομο. Γιατί ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις και πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης όσο έμπειρος κι αν είσαι. Εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης, ατομικά ή και ομαδικά. Στόχος είναι αυτά να γίνονται όσο το δυνατόν συχνότερα σε εξωτερικό περιβάλλον.

Η επαφή με το περιβάλλον και η απόκτηση νέων εμπειριών μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Βγείτε από το αστικό περιβάλλον που περνάτε τη ζωή σας και ζήστε την στη φύση. Γνωρίστε το περιβάλλον σας μέσα από δραστηριότητες όπως η πεζοπορία, η ορειβασία, η αναρρίχηση, η ποδηλασία, το canyoning, το rafting, η σπηλαιολογία, οι καταδύσεις και ότι άλλο μπορείτε ή δεν μπορείτε να φανταστείτε 

Πηγή Tromaktiko

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο