Ενεργοποιείται η αφαίρεση βαθμών σε Καλλιθέα, Ζάκυνθο, Παναχαϊκή

Καλλιθέα, Ζάκυνθος και Παναχαϊκή δεν τη γλιτώνουν και θα τους αφαιρεθούν τρεις πόντοι. Πώς διαμορφώνεται πλέον η βαθμολογία. Αναβολή στο ΔΣ της Football League, αλλαγή ώρας στο Ζάκυνθος – Πανσερραϊκός.

Στο προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Football League την Πέμπτη (7/4) δεν αναφερόταν στα θέματα ημερήσιας διάταξης η ενεργοποίηση ποινών για τις ΠΑΕ Παναχαϊκή, Καλλιθέα και Ζάκυνθο. Το ΔΣ τελικά αναβλήθηκε λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά από τις προαναφερθείσες ομάδες ζητήθηκε να στείλουν έγγραφο με το οποίο θα συναινούν στην αφαίρεση τριών (3) βαθμών που έχει αποφασίσει το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης από τις 18 Φεβρουαρίου.

Αυτό με σκοπό να επιταχυνθεί η διαδικασία και να μην υπάρχει χρονοτριβή. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η Καλλιθέα θα έχει 37 πόντους, η Ζάκυνθος 27 και η Παναχαϊκή 17. Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένες ΠΑΕ δεν πέρασαν το τρίτο στάδιο της επιτήρησης όσον αφορά την αδειοδότηση τους από την ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε για την αλλαγή ώρας του αγώνα της Ζακύνθου με τον Πανσερραϊκό. Έτσι, το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα από τις 16:00 που είχε αρχικά οριστεί.

sport24.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο