ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ζευγάρι με τσεκούρι τριγυρνά σε πάρκα και μιλά σε παιδάκια!

Σοκ προκαλεί η υπόθεση απόπειρας απαγωγής δύο αγοριών, ηλικίας 8 και 12 ετών, σε παιδική χαρά στον Μαραθώνα.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένα νεαρό ζευγάρι, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένα τσεκούρι, ένα στιλέτο και δεκάδες υπνωτικά χάπια.

Το συμβάν που «γεννά» εφιάλτες στους γονείς σημειώθηκε τη Δευτέρα 4 Απριλίου σε παιδική χαρά στο συνοικισμό Δικαστικά του Μαραθώνα. Οι φερόμενοι ως δράστες, μία 28χρονη και ένας 25χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα απαγωγής ανηλίκων κατά συρροήν από κοινού, διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και παράνομη κατοχή όπλων από κοινού.

Η υπόθεση περιπλέκεται όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα και νοητική στέρηση.

Το χρονικό του εφιάλτη

Ήταν 17:30 όταν ένα ασημί αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από την παιδική χαρά και οι επιβάτες του άρχισαν να παρακολουθούν τα παιδιά. Λίγο αργότερα, βγήκε από το αυτοκίνητο η νεαρή, η οποία πλησίασε δύο αγοράκια, ηλικίας 8 και 12 ετών και τους έπιασε κουβέντα. «Αφού τους είπε ότι έχει προβλήματα με την αναπαραγωγή μουσικής στο κινητό της, τους ζήτησε να τη βοηθήσουν. Μετά πρότεινε να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο. Εκείνα αντέδρασαν και παρότι επέμενε η άγνωστη να τους πάει με το ζόρι στο αυτοκίνητο, τα παιδάκια έφυγαν τρέχοντας» κατήγγειλε ο πατέρας του 8χρονου που συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας του οχήματος.

Το ύποπτο αυτοκίνητο εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα στον Μαραθώνα. Οι αστυνομικοί το ακινητοποίησαν και πέρασαν χειροπέδες στον 25χρονο οδηγό και την 28χρονη συνοδηγό, ενώ κατά την έρευνα στο όχημα βρήκαν τα χάπια που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, το μαχαίρι και το τσεκούρι.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και αναγνωρίστηκαν από τους γονείς. Την περασμένη Παρασκευή μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, στην 28χρονη επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ ο 25χρονος πρέπει να καταβάλει εγγύηση 2.000 ευρώ και να δίνει το «παρών» μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

«Ήθελα να πάω για κούνια»

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η 28χρονη το σπίτι της βρίσκεται 200 μέτρα από την παιδική χαρά και είχε πάει απλά για να κάνει κούνια.

«Πάσχω από επιληψία και συνάμα παρουσιάζω νοητική στέρηση» αναφέρει η νεαρή στο απολογητικό της υπόμνημα, ενώ επιβεβαιώνει τα προβλήματα υγείας με βεβαιώσεις από ψυχιατρικά και νοσοκομειακά ιδρύματα.

newsbomb.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο