Εντυπωσιακή ανταπόκριση δρομέων στην 5η διοργάνωση του Δήμου Καλλιθέας “Kallithea Run”.

Μεγάλο ρεκόρ συμμετοχών με περισσότερους από 4000 δρομείς.

Δημότες κάθε ηλικίας, κατέκλυσαν χθες την κεντρική λεωφόρο Θησέως, σε μια γιορτή αθλητισμού στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με υπολογισμούς, περισσότεροι από τέσσερεις χιλιάδες ήταν οι δρομείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος ο οποίος στην ομιλία του τόνισε: «Η Καλλιθέα είναι μια πόλη που αγαπά τον αθλητισμό. Έχει τεράστια συνεισφορά στην πρόοδο του Ελληνικού Αθλητισμού. Το σημαντικό για μας δεν είναι μόνο ότι δίνουμε πρωταθλητές .Το πιο σημαντικό είναι ότι ο αθλητισμός ακουμπά τον κάθε πολίτη την κάθε οικογένεια αυτής της πόλης. Ο αθλητισμός στην πόλη μας είναι πραγματικά μαζικός και αυτό αποδεικνύεται από σειρά αθλητικών γεγονότων και από ρεκόρ συμμετοχών. Το «Kallithea Run» είναι ένας από τους κορυφαίους θεσμούς που έχουμε από άποψη συμμετοχών και μεγέθους διοργάνωσης. Κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος, πιο μαζικός και πλέον είναι ένα γεγονός πανελλαδικής εμβέλειας».

Ο καλός καιρός ευνόησε και τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στο Kallithea Run for Kids που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας τα οποία συνόδευαν γονείς και εκπαιδευτικοί των Παιδικών Σταθμών της περιοχής.

O Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» Κώστας Ευσταθίου ευχαρίστησε τους εθελοντές για την προσφορά τους στον αγώνα και δήλωσε ότι: «Το «Kallithea Run» δίνει και πάλι ραντεβού στους Καλλιθεάτες την επόμενη χρονιά, με την προσδοκία ότι ο στόχος που είχε τεθεί, να ενσωματώσουν οι δημότες τον αθλητισμό στη ζωή τους, πέτυχε».

Στον αγώνα συμμετείχαν και 40 άτομα, ιατρικό προσωπικό και ασθενείς από την ομάδα πνευμονικής αποκατάστασης των νοσοκομείων “Σωτηρία” και ” Ευαγγελισμός” οι οποίο έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για τα οφέλη της άθλησης στην υγεία. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο