Στα λημέρια της ψυχής του συγκροτήματος στην Καλλιθέα, το νέο video clip των Rec!

Ένα «ταξίδι» στα μέρη όπου μεγάλωσε η «ψυχή» του συγκροτήματος, ο Άρης Λουμάκης, αποτελεί το νέο video clip των REC! Το star.gr «τρύπωσε» στα γυρίσματα, όπου σε ρόλους – έκπληξη πρωταγωνιστούν ο οικοδεσπότης του «Τροχού της Τύχης», Πέτρος Πολυχρονίδης και η παρουσιάστρια και παραγωγός του «Λάμψη 92,3» Ευαγγελία Τσιορλίδα.

rec7 (800x533).jpg
Μετά την τεράστια επιτυχία του «Μπες», οι REC επιστρέφουν με το «Και Σε Θυμάμαι», με τον Άρη Λουμάκη να υπογράφει την μουσική, αλλά και συνεργάζεται στους στίχους με την Αγγελική Μακρυνιώτη, η οποία έχει γράψει επιτυχίες σε Νίκο Οικονομόπουλο, Χρήστο Δάντη, Σταμάτη Γονίδη και

Χρήστο Μενιδιάτη.

rec2 (800x533).jpg
Παράλληλα, πολύ σημαντική στιγμή και, ταυτόχρονα, εξέλιξη στον ήχο του συγκροτήματος αποτελεί η συνεργασία με τον Γιώργο Γαλανόμουσικό παραγωγό καλλιτεχνών πρώτης γραμμής, όπως οι Νίκος Βέρτης, Άννα Βίσση και Πάολα.
rec5 (800x533).jpg
Τα γυρίσματα του clip -το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα, Δευτέρα- έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε σε διάφορα μέρη της Καλλιθέας, της πόλης όπου έχει μεγαλώσει και ζει ο Άρης.
IMG_2095 (800x533).jpg
Το βίντεο, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, εξιστορεί ένα ιδιαίτερο concept, στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά τον Άρη, τον Mike και την Ξένια  σε δεύτερους ρόλους, ενώ είναι κυρίαρχα τα έντονα συναισθήματα όπως αυτό του έρωτα, της αγάπης και της αισιοδοξίας.
rec4 (800x533).jpg
Σε ρόλους – έκπληξη συμμετέχουν ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» του Star, Πέτρος Πολυχρονίδης, αλλά και τη νεαρή παρουσιάστρια Ευαγγελία Τσιορλίδα.
rec3 (800x533).jpg
Το «Και Σε Θυμάμαι» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Feelgood Records, ενώ οι RECσυνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο «Spell Club» της Αθήνας, κάθε δεύτερο Σάββατο, διανύοντας μια από τις μεγαλύτερες σεζόν, η οποία έχει ήδη ξεπεράσει τους έξι μήνες.
rec8 (800x600).jpg
rec1 (800x533).jpg

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο