Δημόσια δήλωση από τον Κάρναβο ότι θα φιλοξενήσει η Καλλιθέα πρόσφυγες, ήθελε ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η παράταξη του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου αναφέροντας: 

Επιχειρώντας να αποφύγει ακόμη και τη διεξαγωγή ψηφοφορίας, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος αρνήθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (9/3/2016) τη διατύπωση δημόσιας δήλωσης, με την οποία το Σώμα θα εκδήλωνε την ετοιμότητα του Δήμου Καλλιθέας να συμβάλει στη φιλοξενία ξένων προσφύγων, στο πλαίσιο του κεντρικού κρατικού σχεδιασμού, σύμφωνα με την πρόταση την οποία ανέπτυξαν ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος και ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος εκ μέρους της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά».

Η στάση του κ. Δημάρχου αποδίδεται τόσο στην επιδίωξη να διατηρήσει και να ενδυναμώσει τους πολιτικούς δεσμούς με την εθνικιστική τάση του κόμματός του, όσο και στην ανάγκη να αφήσει ανενόχλητη τη γνωστή ακροδεξιά ρητορεία αντιδημάρχου του.
Αλλά πριν «αλέκτορα φωνήσαι τρις», ο κ. Δήμαρχος υποχρεώθηκε «εν ταύτη τη νυκτί» να απαρνηθεί τον εαυτό της πολιτικής σιωπής και αμηχανίας του, καθώς την επομένη η Περιφερειάρχης κα. Ρένα Δούρου κάλεσε τους Δημάρχους της Αττικής να είναι έτοιμοι να συμπράξουν ακριβώς σ’ αυτό, το οποίο κ. Κάρναβος δεν τολμά να εκστομίσει δημοσίως, δηλαδή πως και η Καλλιθέα ίσως χρειαστεί να φιλοξενήσει ξένους πρόσφυγες.

 «Η Καλλιθέα Μπροστά»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο