Εξαιρετική πρωτοβουλία: Ο Δήμος Καλλιθέας ανακοινώνει την ίδρυση Σχολών Γονέων

Η Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Καλλιθέας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και εξειδικευμένα κέντρα λογοθεραπείας και ψυχικής υγείας ιδρύει τον θεσμό των Σχολών Γονέων.

Στόχος είναι η υποστήριξη των γονέων στο σύνθετο και πολύπλοκο ρόλο τους δεδομένων των δύσκολων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών που βιώνει η οικογένεια σήμερα, η ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου και γενικότερα η διαχείριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η σύγχρονη οικογένεια.
Πρόκειται για δωρεάν σεμινάρια 100 ωρών τα οποία οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν κάθε Δευτέρα 6-8μμ. και τα οποία θα διαρκέσουν από τις 21 Μαρτίου 2016 έως τις 23 Μαΐου 2016.
Μέσα από τις Σχολές Γονέων, παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένα κέντρα λογοθεραπείας & ψυχικής υγείας και από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε γονείς παιδιών ηλικίας 6 έως 18 ετών και για την ένταξη των ενδιαφερομένων γονέων στο πρόγραμμα απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης η οποία διατίθεται στα Σχολεία του Δήμου Καλλιθέας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο