Η Καλλιθεώτισσα Μαρία Παυλίδου ξέρει να μας… χορεύει για τα καλά!

Σίγουρα αν συχνάζεις σε clubs στην Αθήνα, δεν γίνεται να μην έχεις δει την υπέροχη Μαρία.

Κορμί που… κολάζει (κυριολεκτικά) τους πάντες, χαμόγελο που σε μαγνητίζει και χαρακτήρας από τους λίγους ή πολύ πιο απλά, η Μαρία Παυλίδου!

Μπορεί να πλησιάζει τα πρώτα… άντα, όμως η τρέλα και η ψυχή της είναι θυμίζουν παιδί. Η νύχτα και το επάγγελμα της χορεύτριας μπορεί να μην έχουν και την καλύτερη φήμη, όμως όσοι γνωρίσουν τη Μαρία Παυλίδου θα καταλάβουν πώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωποπου δεν βάζει μπροστά μόνο την ομορφιά της.

Γέννημα θρέμμα Καλλιθεώτισσα, ξεκίνησε από… σπόντα το χορό στα νυχτερινά μαγαζιά. Πάντα είχε το ρυθμό μέσα της και μια μέρα τυχαία την ανέβασαν στο stage καλοκαιρινού club και όλοι έπαθαν την…. πλάκα τους! Έτσι μετά από λίγες ημέρες ο φίλος της Αντρέας Αλευράς, την πήγε για πρώτη φορά στο Why Sleep στο Γκάζι, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα –κατά κύριο λόγο- και μάλιστα θεωρεί τους πάντες εκεί σαν δεύτερη οικογένειά της.

Δεν θεωρεί το βράδυ επικίνδυνο και προς το παρών δεν την έχει κουράσει. Άλλωστε μέσα από το χορό εκφράζεται και ξεσπά, ξεχνώντας όλα τα προβλήματά της. Εκείνη μπορεί να εκφράζεται, όμως οι άντρες –κυρίως- τρελαίνονται όταν δουν τη Μαρία να λικνίζει το απίστευτο κορμί της πάνω στο stage. Έτσι τις έχουν γίνει και… ανήθικες προτάσεις, όπως το να γίνει το τρίτο άτομο σε μία σχέση και μάλιστα με λεφτά, με το «άκυρο» όμως να είναι πανηγυρικό. Το σώμα της (όπως θα δεις και στις φωτογραφίες) αγγίζει το τέλειο και όπως αρκετοί ήταν οι φωτογράφοι που μας είπαν πως είναι από τις ελάχιστες που δεν χρειάζεται να «πειράξουν» τις φωτογραφίες της.

Η 29χρονη καλλονή τα πρωινά βγάζει τη νυχτερινή «μάσκα» και εργάζεται ως πωλήτρια σε μαγαζί υποδημάτων στη Γλυφάδα. Επίσης, διατηρεί σελίδα με κοσμήματα που φτιάχνει η ίδια (!), ενώ δημιουργεί και χορευτικά κουστούμια. Όνειρο της πάντως είναι να ανοίξει κάποια στιγμή τη δική της επιχείρηση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η Μαρία είναι ένα πολυάσχολο και μέσα στην ενέργεια άτομο, το οποίο όμως βρίσκει χρόνο για να κάνει αυτά που την κάνουν να αισθάνεται καλά. Φυσικά από τη ζωή της δεν λείπει και ο σύντροφος της (ναι δυστυχώς για τους άντρες το κορίτσι είναι πιασμένο) που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Μάλιστα όνειρο της είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να γίνει σύντομα μανούλα. Η πρόταση πάντως δεν έχει «πέσει» ακόμα, τα ακούς… γαμπρέ;

newsbomb.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο