POINT 105 – ΤΟ BISTRO & COCKTAIL BAR ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Το Point 105 βρίσκεται στον ήσυχο πεζόδρομο της οδού Μαντζαγριωτάκη στην Καλλιθέα, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες της Αθήνας

Ένα all time classic bistro με έντονα “London Oriented” design στοιχεία, που σε κερδίζει από τη στιγμή που θα περάσεις την πόρτα.

Δερμάτινοι καναπέδες με old fashioned τραπεζάκια συνθέτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία.

Από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα απαλή μουσική jazz & blues συνοδεύει τα Lunch Break από στελέχη εταιρειών καθώς και φίλων του Point που γνωρίζουν ακριβώς την ποιότητα που μπορεί να προσφέρει ο Chef.

Ο κατάλογος περιέχει κατηγορίες όπως Ορεκτικά , Σαλάτες , Ζυμαρικά , Κυρίως , Πιάτα Ημέρας , Ποικιλίες , Κρέπες , Burger με χειροποίητο μπιφτέκι και 3 γλυκές κατηγορίες.

Θα αποτελούσε μέγιστη παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στις μοναδικές ποικιλίες τσαγιού που προσφέρει το μαγαζί ( Το τσάι με goji berry είναι μοναδική εμπειρία γεύσης )

Φυσικά δε λείπουν τα θεματικά Events και τα Live Performances του Point πάντα στο ύφος που χάραξε το μαγαζί από την αρχή της λειτουργίας του.

Είναι από τα μαγαζιά που με την αύρα τους σε κερδίζουν αμέσως.

Επιλέγουμε το Point για το χώρο , τη μουσική του , το design του , το κρασί του , τα Cocktails του και τα εξαιρετικά του πιάτα.

Διεύθυνση : Μαντζαγριωτάκη 105 , Καλλιθέα

Τηλ Επικοινωνίας : 215.50.55.204

**Με κάθε καφέ δώρο 1 toast – Πρωινό με καφέ και Χυμό 5 ευρώ – 2 καραφάκια τσίπουρο με 3 μεζέδες 5.5 ευρώ ( Βολιώτικο στυλ ) , Τσίπουρο ή ούζο με μεζέ 2.5 ευρώ

exodos24.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο