Στο Σταύρος Νιάρχος ο Αλέξης Τσίπρας: Αριστουργηματικός ο χαρακτήρας των εγκαταστάσεων δήλωσε ο πρωθυπουργός

Το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο Δέλτα Φαλήρου, επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε στα τρία συνιστώντα έργα, τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης, και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, «όπου διαπίστωσε τον αριστουργηματικό χαρακτήρα των εγκαταστάσεων, τόσο από αρχιτεκτονικής άποψης όσο και σε σχέση με την περιβαλλοντική διαχείριση των εγκαταστάσεων και την ενσωμάτωση μοναδικών στην Ευρώπη καινοτομιών».

«Οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και το Κέντρο Πολιτισμού πρόκειται να παραδοθεί στους ωφελούμενους φορείς και το κοινό μέσα στην ‘Ανοιξη, ως μια πολύ σημαντική και γενναιόδωρη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς τον ελληνικό λαό και το ελληνικό δημόσιο, στην κτήση και τη διαχείριση των οποίων θα περιέλθει το Κέντρο Πολιτισμού μετά την ολοκλήρωσή του», καταλήγει το σχετικό ενημερωτικό δελτίο του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο