Συγκίνηση και βραβεύσεις στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ίκαρου… Ήταν όλοι εκεί!

Εν μέσω συγκινησιακού κλίματος πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ίκαρου Καλλιθέας.
 Για πρώτη φορά τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, ενώ το παρών έδωσαν επίσης ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, μέλος του συλλόγου, Πέτρος Χατζηιωαννίδης, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του συλλόγου Παρασκευή Γαλίτση-Ψαρούλη, ο δημοτικός
σύμβουλος Ιωάννης Εμιρζάς, η δημοτικός σύμβουλος, φίλη του συλλόγου και επικεφαλής της Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας» Βάσω Μαργαρίτη, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας» Βαγγέλης Παπαδάκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Βαγγέλης Λυμπεράτος, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών Αττικής Παναγιώτης Ντάβαρης, ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Κόκουλος, ο αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Στυλιανός Μαυρακάκης, ο αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης Πολύδωρος Συρίγος και ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Δημάκος Παναγιώτης.
Έγιναν, κατά σειρά, οι παρακάτω βραβεύσεις…
-Τιμής ένεκεν πρώτη βράβευση στους εννέα διεθνείς αθλητές του Ίκαρου έκανε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.
-Βραβεύθηκε ο πρώην Περιφερειάρχης, φίλος του Ίκαρου και άνθρωπος του Αθλητισμού, Γιάννης Σγουρός, από τη Βάσω Μαργαρίτη.
-Βραβεύθηκε άνθρωπος του συλλόγου που συνέδεσε το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία του Ίκαρου, αλλά και του σωματειακού αθλητισμού της Καλλιθέας, με την είσοδο στα πλέι οφ της Basket League το 2013, την κατάκτηση της 7ης θέσης και την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού. Τη βράβευση έκανε ο Γιάννης Εμιρζάς.
-Βραβεύθηκε ο θρύλος του ελληνικού βόλεϊ, Αντώνης Τσακιρόπουλος, από το δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Παπαδάκη.
-Βραβεύθηκαν οι αδερφές Ολυμπιονίκες Κλέλια και Άννη Πανταζή, από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κυριακόπουλο.

-Έκτη βράβευση, τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο, δύο συνεχόμενα σχολικά πρωταθλήματα Ελλάδας-Κύπρου. Τη βράβευση έκανε η δημοτική σύμβουλος Παρασκευή Γαλίτση.
-Έβδομη βράβευση, ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου, του προπονητή Βασίλη Βούζα, για την προσφορά του στο σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε η εκπρόσωπος της παράταξης «Τώρα Καλλιθέα» Φωτεινή Χαλαστάνη.
-Βραβεύθηκαν οι συντελεστές της μεγαλύτερης επιτυχίας της χρονιάς και μίας από τις πλέον σημαντικές επιτυχίες του συλλόγου. Πρόκειται για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ελλάδα από το εφηβικό τμήμα. Παρέστησαν εκτός των αθλητών και ο έφορος Παύλος Ανδρέου, ο προπονητής Δημήτρης Λιόγας, ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Μαρκογιαννάκης και η ψυχή του τμήματος, ο φροντιστής Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τη βράβευση έκανε το μέλος του συλλόγου Πέτρος Χατζηιωαννίδης.
-Βραβεύθηκαν το ποδοσφαιρικό τμήμα για την πρώτη θέση στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Πειραιά, το εφηβικό τμήμα ποδοσφαίρου για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ΕΠΣ Πειραιά, το παιδικό τμήμα μπάσκετ για τη δεύτερη θέση στην ΕΣΚΑΝΑ, το τμήμα Μπριτζ για την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία και οι αριστούχοι μαθητές και των τεσσάρων τμημάτων του Ίκαρου Καλλιθέας.

superbasket.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο