Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για Καλλιθέα…

Σε μπελάδες βρίσκονται οι Ζάκυνθος, Καλλιθέα και Παναχαϊκή, καθώς δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης και η προβλεπόμενη ποινή είναι αφαίρεση τριών βαθμών.

Σε μπελάδες βρίσκονται οι Ζάκυνθος, Καλλιθέα και Παναχαϊκή, καθώς δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης και η προβλεπόμενη ποινή είναι αφαίρεση τριών βαθμών. Ωστόσο, λόγω των πάρα πολλών προβλημάτων που υπάρχουν στην Football League, το σενάριο που φαντάζει επικρατέστερο είναι η διοργανώτρια αρχή να ζητήσει να επιβληθεί πρόστιμο στις τρεις ομάδες και όχι αφαίρεση βαθμών.

Παράλληλα, οι ομάδες που πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης είναι οι Πανελευσινιακός, ΑΕΛ, Αναγ. Καρδίτσας, Τρίκαλα, Πανσερραϊκός και Κισσαμικός.

Η απόφαση

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 18/2/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League.

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

sport-fm.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο