Καλλιθέα: παράπονα για την μικρή προσέλευση κόσμου στους εντός έδρας αγώνες

Ανακοίνωση μετην οποία δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες της για τη νίκη επί της Κέρκυρας, εκφράζοντας παράλληλα το παράπονο της για την μικρή προσέλευση κόσμου στους εντός έδρας αγώνες, εξέδωσε η διοίκηση της Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Καλλιθέα έδειξε για μια ακόμη φορά στον προχθεσινό αγώνα την πραγματική της αξία σαν ομάδα παίζοντας αφ’ ενός μεν προσφέροντας ωραίο θέαμα στους φιλάθλους και αφ’ετέρου κατεβάζοντας τον μέσο όρο ηλικίας κατά πολύ μετά τις αποχωρήσεις των έξι ποδοσφαιριστών από το roster της. Να σημειώσουμε με την Κέρκυρα ο μέσος όρος ηλικίας των αγωνιζομένων ήταν 24 χρονών. Δείχνοντας ότι παράλληλα έχει και μέλλον..

Εμείς βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά .Υπάρχει σοβαρότητα και η Διοίκηση θέλει να πει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στους τελευταίους δύο αγώνες, καθώς και στους προπονητές μας Λουκά Καραδήμο, Τσιάνο Γιώργο και Κασσιανό Μάριο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η αγωνιστική βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας και το καλό πρόσωπο που δείχνουν στους τελευταίους αγώνες οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στον θαυμάσιο χλοοτάπητα που πραγματικά στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας αποτελεί στολίδι στον χώρο της Β’ Εθνικής.

Σε λίγες μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί και τα έργα στο ταρτάν το οποίο είναι μπλε (όχι κόκκινο όπως συνηθίζεται), και έτσι θα δώσει ξεχωριστή νότα στα μάτια των φιλάθλων.

Για άλλη μια φορά όμως εκφράζουμε και το παράπονό μας για τους φιλάθλους οι οποίοι δεν τιμούν με την παρουσία τους, τους αγώνες της ομάδας μας. Καθιερώσαμε τις τιμές των εισιτηρίων μας στα 5 και 10 ευρώ σύμφωνα με την κρίση που υπάρχει στη χώρα μας προσπαθώντας να προσελκύσουμε τον φίλαθλο κόσμο. Είναι ανεπίτρεπτο όταν πρίν απο μερικά χρόνια το στάδιο να είναι γεμάτο και σήμερα να είναι τόσο λίγοι ακόμα και σε αγώνες που θεωρούνται ντέρμπι.

Την Κυριακή έχουμε ακόμα ένα δύσκολο αγώνα με την ομολογουμένως φορμαρισμένη Αν. Καρδίτσας, αλλά πιστεύουμε με την ίδια σοβαρότητα που δείξαμε στους δύο τελευταίους αγώνες μας να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θέλουμε ακόμα να ενημερώσουμε στους φιλάθλους μας, ότι φέτος το καλοκαίρι η Καλλιθέα θα γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της και αυτό αποτελεί κίνητρο για μια καλή παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα.

Κλείνοντας γνωστοποιούμε ότι την Δευτέρα 15-2-2016 στις 19.00μμ στον κινηματογράφο ‘ΚΑΛΥΨΩ’ θα γίνει η κοπή της πίτας των Ακαδημιών του Γ.Σ. Καλλιθέας και της Κ-20 της ΠΑΕ.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν και να τιμήσουν την εκδήλωση.»

sdna.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο