Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε η σύζυγος του 39χρονου που είχε συλληφθεί στην Καλλιθέα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε η σύζυγος του 39χρονου από τη Γεωργία, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ήταν το αρχηγικό μέλος της εγκληματικής ομάδας που τον περασμένο Αύγουστο σκότωσε 67χρονο εστιάτορα μέσα στο σπίτι του στην Ύδρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μαζί της ήταν και άλλοι συμπατριώτες της από τη Γεωργία.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί στα μέσα Νοεμβρίου και είχε προφυλακιστεί. Είχε αποφυλακιστεί και ήταν σεσημασμένος για κλοπές.

Είχαν προηγηθεί οι συλλήψεις άλλων επτά Γεωργιανών, ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία κατά συρροή και κατά συναυτουργία και αναζητούνταν η σύζυγος του 39χρονου.

Ο 38χρονος είχε εντοπιστεί στην Καλλιθέα Αττικής, από άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, να κινείται με Ι.Χ. αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε φτάσει στα ίχνη του αναζητώντας τον μεταξύ σεσημασμένων Γεωργιανών. Είχε και υλικό που συνέλεξε από κάμερες ασφαλείας στην Ύδρα, αλλά κυρίως το DNA του, την κηλίδα αίματός του που βρέθηκε στο παράθυρο του μπάνιου του θύματος, το οποίο αντιστάθηκε και συνεπλάκη με τους δράστες, πριν πέσει νεκρό, πιθανότατα από ασφυξία.

Η 58χρονη σύζυγος του θύματος δεν τον αναγνώρισε, ωστόσο οι κακοποιοί την είχαν ναρκώσει στη διάρκεια της ληστείας, κατά την οποία απέσπασαν χρήματα, κοσμήματα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Όπως διαπιστώθηκε, το σπίτι όπου διέμενε είχε νοικιαστεί με στοιχεία άλλου Γεωργιανού. Εκεί βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα διαβατήριο με επικολλημένη τη φωτογραφία του συλληφθέντος και στοιχεία ταυτότητας άλλου ομοεθνούς του.

tovima.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο