Ο Κώστας Σορώτος ανέλαβε τον Ίκαρο Καλλιθέας

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Σορώτο ανακοίνωσε ο Ίκαρος Καλλλιθέας. «Τιμή και πρόκληση», ανέφερε ο πολύπειρος τεχνικός.
Αναλυτικά:

Μετά από συνάντηση του ΙΚΑΡΟΥ με τον πολύπειρο και πολύ αξιόλογο προπονητή, Κώστα Σορώτο, αποφασίστηκε η συνεργασία ΙΚΑΡΟΥ-Σορώτου, για να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της ανάπτυξης των νεαρών αθλητών του.
“Είναι τεράστια τιμή για τον σύλλογο η συνεργασία μ’ έναν προπονητή που έχει θητεύσει με επιτυχία στις μικρές ηλικίες, αλλά και σε πάρα πολλές ομάδες των Εθνικών Κατηγοριών. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ξεκινάει η εποχή Σορώτου στον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Δ.Αγγελόπουλος”
Ο Κώστας Σορώτος από την πλευρά του έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Είναι μεγάλη τιμή αλλά και τεράστια πρόκληση να βοηθήσω με την παρουσία μου το φιλόδοξο πρόγραμμα του ΙΚΑΡΟΥ για ανάπτυξη των Μικρών Ηλικιών. Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα να αγωνίζεται στις Εθνικές Κατηγόριες όχι μόνο με 2-3 αλλά με 8-10 αθλητές ηλικίας 16-17 χρονών. Το παράδειγμα του ΙΚΑΡΟΥ, αλλά και κάποιων άλλων ομάδων, είναι το μέλλον του Ελληνικού Μπάσκετ. Υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΙΚΑΡΟΥ για την εμπιστοσύνη τους”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο