Καραδήμος: «Η Καλλιθέα έχει πρωταγωνιστικό στόχο»

Στο 0-0 κόλλησε με τον Κισσαμικό η Καλλιθέα το απόγευμα της Παρασκευής (8/1). Μπορεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να ήταν καλύτερη, όμως, η νίκη δεν ήρθε.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Λουκάς Καραδήμος τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε ένα γκολ, παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στις αποδεσμεύσεις.

Αναλυτικά: «Οι ομάδες προέρχονταν από διακοπές, οπότε ήταν λογικό να μην έχουν ρυθμό. Ποιοτικά το ματς ήταν μέτριο ως κακό. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα συγκεντρωμένη που ξέρει τι θέλει και είχαμε πει ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έμεινε πολύ ευχαριστημένος. Στο δεύτερο βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες και δικαιούμασταν ένα γκολ, αλλά είχαμε θέμα στην τελική προσπάθεια. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε με εξαίρεση το δοκάρι».

Για τις αποχωρήσεις είπε: «Η Καλλιθέα έχει πάντα πρωταγωνιστικό στόχο και κοιτάει ψηλά. Οι αποχωρήσεις δεν λένε κάτι. Έχουμε ρόστερ 30 παικτών και έχω εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά που έρχονται και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η Καλλιθέα έχει να δείξει να δώσει πάρα πολλά».

O Ανδρέας Τσίπρας είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα, όπως έχουμε μάθει. Δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο γκολ. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη στο γήπεδό μας».

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο