Άνετη νίκη για Καλλιθέα

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα και συνεχίζουν να αποτελούν μια από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος.
Τι κι αν αποχώρησαν από το έμψυχο δυναμικό της σημαντικοί ποδοσφαιριστές; Η Καλλιθέα συνεχίζει να αποτελεί μια από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Για τη 15η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, η ομάδα του «Ελ Πάσο» ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αγροτικού Αστέρα, νίκησε με 1-0 την Κυριακή (17/1) στο γήπεδό της και ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία, όντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «κυανόλευκοι» καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι, αφού μόλις στο 16′ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Καθάριου. Την εκτέλεση ανέλαβε ένα λεπτό αργότερα ο Αρναρέλλης, που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Βοσνιάδη από την άσπρη βούλα και να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν να ισοφαρίσουν, όμως, αντ’ αυτού, η Καλλιθέα ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε τους χώρους και βρήκε πάλι δίχτυα στο 37’. Συγκεκριμένα, μετά από σουτ του Πίκολο που κόντραρε, ο Σταύρου από κοντά κατάφερε να στείλει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Η ήττα αυτή διατήρησε τους «πράσινους» στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και σε απόσταση ενός βαθμού από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Ένα άσχημο αποτέλεσμα, που ήρθε πάντως φυσιολογικά βάσει της εικόνας του αγώνα.

Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Φώτης (Εύβοιας) και βοηθοί οι Μήταρης (Αν. Αττικής), Πριόνας (Εύβοιας).

Κίτρινες: 55’ Γκίνη – 16’ Γιάντσης, 59’ Μακρυδημήτρης, 76’ Κνέζεβιτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λούκας Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταύρου, Πίκολο, Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης, Αρναρέλλης, Μπούζας (80′ Κατσικογιάννης), Φράγκος (86′ Τσίπρας), Σμυρλής (62′ Μπέλης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Καπίας, Τσεμπερίδης, Μρντάκοβιτς (64′ Καραντασιάδης), Κνέζεβιτς, Αμαραντίδης, Γιάντσης (69′ Βελλίνης), Μακρυδημήτρης, Ντόσης (35′ Τοπούζης), Καθάριος, Σκλιοπίδης.

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο