Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Καλλιθέα

Στη Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας, σύσσωμη η ηγεσία του Δήμου και χοροστατούν τος του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Μαραθώνος Μελίτωνον, τελέστηκε χθες, 6/1, ο αγιασμός των υδάτων.

Παρόντες στην τελετή αγιασμού των υδάτων ήταν ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης, οι Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής παρατάξεων κ.κ. Μαργαρίτη, Ψαλιδόπουλος, Παπαδάκης, Δημόπουλος, Λασκαρίδης και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας με την ολοκλήρωση της τελετής αναφέρθηκε εν συντομία σε μερικά σημαντικά έργα που ολοκληρώθηκαν ή εξασφαλίστηκαν για το Δήμο το χρόνο που πέρασε, και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε εσάς δίπλα μας. Επιδιώκουμε να είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Δημότες – εργαζόμενοι – διοίκηση. Το μέλλον αυτής της πόλης μαζί θα το χτίσουμε και αυτή είναι η ευχή μου και η επιθυμία μου για το 2016. Μια Καλλιθέα των πολιτών, μια Καλλιθέα με μέλλον, μια Καλλιθέα ψηλά όπως της αξίζει!

Χρόνια πολλά σε όλους! Ευτυχισμένο το 2016!»

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος μετά το τέλος της τελετής, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της οποίας το φλουρί έδωσε ως δώρο σε ένα πολίτη του Δήμου μας, μία τηλεόραση 24 ιντσών, ευγενική χορηγία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο