Λάζαρος Λασκαρίδης για Μετρό στην Καλλιθέα

Στην ανάγκη να φτάσει το μετρό και στην Καλλιθέα «όχι μόνο επειδή εντός του χρόνου πρόκειται να λειτουργήσει το Κέντρο Πολιτισμού στο χώρο του τέως ιπποδρόμου αλλά γιατί το έχει ανάγκη η πόλη, αφού οι σημερινοί δύο σταθμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου εξυπηρετούν μόνο τα 2/5 των κατοίκων της» στάθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης.

Παράλληλα, μιλώντας στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ζήτησε να πάψουν οι εντεταλμένοι από τη διοίκηση του Δήμου να ενοχλούν τους τρεις μικροπωλητές της οδού Δαβάκη και να ζητούν μετ’ επιτάσεως τη μεταφορά τους σε μη πολυσύχναστο δρόμο. Όπως είπε, αντί ν’ ασχολούνται με τους βιοπαλαιστές, να καταγράψουν όλες τις παρανομίες που σημειώνονται στην Καλλιθέα, όπου μαγαζιά με τραπεζοκαθίσματα έχουν καταλάβει όλες τις κεντρικές αρτηρίες, με αποτέλεσμα να είναι υπερβολικά δύσκολη η διέλευση πεζών αλλά και η πρόσβαση αναπήρων.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης, κατά την ίδια συνεδρίαση:

-Κατήγγειλε για μία ακόμα φορά το απαράδεκτο –απ’ όλες τις απόψεις- καθεστώς της φετινής διανομής τροφίμων στους δικαιούχους της Πρωτοχρονιάς, ζητώντας από τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας «να μην κάνετε εμποροπανήγυρι την ανθρώπινη ανάγκη»

-Τάχθηκε υπέρ της άμεσης προώθησης θεσμικών αλλαγών στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, από την πλευρά του κεντρικού κράτους.

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί, την εισαγωγική τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο