Νέες απίστευτες αποκαλύψεις για το κατεψυγμένο-πτώμα που βρέθηκε στην Καλλιθέα!

  • Πώς η Βουλγάρα συζυγοκτόνος ‘παγίδευσε’ τον ναυτικό πριν καταλήξει στον καταψύκτη

Μία ιστορία και ένα έγκλημα όσο λίγα σε πλοκή, προμελέτη και διάρκεια σε πόνο, αλλά και τεράστιες αδικίες, είναι αυτή που κρύβεται πίσω από τον επίσημα ακόμα αγνοούμενο συνταξιούχο ναυτικό από την Καλλιθέα Βασίλη Κοκκίνη, που όλα όμως δείχνουν ότι είναι αυτός που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη, στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του στην Καλλιθέα επί της οδού Ευαγγελιστρίας.

Σήμερα, αναμένεται επίσημα να ανακοινωθεί από τις Αρχές, εάν όντως η ταυτοποίηση της σορού του θύματος αποδεικνύει πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, επιστεγάζοντας με τον χειρότερο τρόπο την διαδρομή πολλών ετών… ίσως προς ένα προδιαγεγραμμένο τέλος.

Αποκλειστικά στο News247, σας μεταφέρουμε την πολυτάραχη διαδρομή του ανθρώπου αυτού μέχρι το φρικτό του τέλος, όπως το έχουν καταγράψει πλήθος δικογραφιών και πολύ καλά διασταυρωμένες πληροφορίες.
Η μοιραία γνωριμία στην Βάρνα και ο ερχομός του παιδιού

Πριν περίπου 15 χρόνια και μετά από πολλά χρόνια στα καράβια και μετά από δεκάδες λιμάνια στην καριέρα του, ο ναυτικός τότε Βασίλης Κοκκίνης γνώρισε σε ένα ταξίδι του στην Βάρνα της Βουλγαρίας την 30χρονη τότε Βουλγάρα-Ρομά Ανέλια Αλεσάντροβα. Σύντομα την ερωτεύτηκε, ξεχρέωσε τα χρέη των γονέων της και τους αγόρασε ένα σπίτι, την έφερε μαζί του στην Ελλάδα, την παντρεύτηκε και έκανε όνειρα να αποκτήσει οικογένεια μαζί της.

Η σύζυγός του είχε αποκτήσει και ένα άλλο παιδί από προηγούμενο γάμο της που σήμερα είναι 30 ετών και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την ημέρα που τον γέννησε δεν είχε καμία μα καμία επαφή μαζί του.

Για να μπορέσει το ζευγάρι να αποκτήσει το δικό του παιδί ταλαιπωρήθηκε αρκετά και αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει ακόμα και εξωσωματική γονιμοποίηση. Ο ναυτικός είχε ένα πολύ καλό εισόδημα και μία αξιοσημείωτη ακίνητη περιουσία. Το ζευγάρι μόλις απέκτησε το παιδί, άνοιξε ένα κοινό τραπεζικό λογαριασμό.

Με το μωρό σχεδόν νήπιο τότε, το 2003 και ενώ ο ναυτικός έλειπε σε ταξίδι, η σύζυγός του «τράβηξε» από τον κοινό λογαριασμό τα 45.000 ευρώ που είχε μέσα και εξαφανίστηκε μαζί με τον γιο του ναυτικού στην Κρήτη.

Τότε, ο άτυχος άντρας αναγκάστηκε να στραφεί ακόμα και σε ιδιωτικό ντεντέκτιβ για να μπορέσει να εντοπίσει την γυναίκα και κυρίως το παιδί του, που μετά από πολύμηνες προσπάθειες και νομικές ενέργειες το κατάφερε. Όταν η γυναίκα βρέθηκε και αναγκάστηκε να επιστρέψει μαζί με το παιδί δεν φανέρωσε ποτέ τι έγιναν αυτά τα 45.000 ευρώ.

Στο μεταξύ ο πατέρας του Κοκκίνη και παππούς του μικρού, άνοιξε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του εγγονού του με κάτι παραπάνω από 224.000 ευρώ, τα οποία θα είχε δικαίωμα να χρησιμοποίησει μετά τα 18 του έτη και μέχρι τότε θα παρέμεναν σε ένα κλειστό λογαριασμό στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Έκτοτε το ζευγάρι βρίσκεται σε συχνές νομικές διαμάχες για την επιμέλεια του παιδιού και όχι μόνο. Το 2008 πια, ο Κοκκίνης που αγαπούσε πολύ το μονάκριβο παιδί του, πρότεινε στον δικηγόρο της εν διαστάσει συζύγου του πλέον ο τραπεζικός αυτός λογαριασμός να χρησιμοποιηθεί για την αγορά ενός οικοπέδου στο Λαγονήσι, αξίας 400.000 ευρώ και μάλιστα ο ίδιος ο πατέρας να προσθέσει από την δική του περιουσία τα υπόλοιπα σχεδόν 170.000 ευρώ, με την προϋπόθεση αυτή η αγορά να γίνει αποκλειστικά και μόνο στο όνομα του παιδιού.

Ο δικηγόρος της Βουλγάρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε και μόνος του ότι ο πατέρας πραγματικά νοιαζόταν για το παιδί του και πρότεινε στην πελάτισσά του να δεχτεί αυτή την πρόταση, αφού ήταν άκρως συμφέρουσα για τον γιο τους. Εκείνη όμως αντέδρασε κάθετα αρνητικά σε αυτή την πρόταση και μάλιστα απέλυσε τον δικηγόρο της. Δεν περιορίστηκε σε αυτή την ενέργεια μόνο όμως, αφού έφτασε στο σημείο να μεταβεί έξω από το σπίτι του πρώην δικηγόρου της και να φωνάζει πως ήταν …«πουλημένος».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο