Τρίτο ημίχρονο στη Καλλιθέα

Διαβάστε τι είπαν Καραδήμος (φώτο) και Γεωργιάδης μετά το τέλος του ματς στο «Ελ Πάσο».
Αναλυτικά:

Λουκάς Καραδήμος (προπονητής Καλλιθέας): «Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε γρήγορα. Σαν γηπεδούχος αυτό σε απελευθερώνει. Ύστερα ήρθε και το δεύτερο και κλείσαμε το ημίχρονο με καλή εμφάνιση. Όταν πας με 2-0 στο ημίχρονο είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς το αποτέλεσμα.

Ο αντίπαλος θα ρισκάρει, όπως ρίσκαρε ο Αγροτικός και είναι φυσιολογικό. Έτσι μας έδωσε χώρους στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνουμε φάσεις κι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί το σκορ μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο

Αυτό που κρατάω είναι πως παιχνίδι με παιχνίδι αλλάζουμε. Βάζουμε στοιχεία που θέλουμε να έχουμε ως ομάδας, να παίζουμε πιο γρήγορο ποδόσφαιρο. Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, γρήγορα και νέα παιδιά. Αυτό που κοιτάμε είναι οι τρεις βαθμοί, η καλή εμφάνιση και το χειροκρότημα του κόσμου, ας ήταν και λίγοι.

Εμείς πρέπει να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Κοιτάμε όσο μπορούμε πιο ψηλά. Έχουμε πολλές δυνατότητες και το χω τονίσει στα παιδιά. Η Καλλιθέα έχει ιστορία και βαριά φανέλα. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα».

Κώστας Γεωργιάδης (υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος Αγροτικού Αστέρα): «Απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Καλλιθέα, με αγωνιστικό πλάνο, δεχτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο ένα γκολ, που επιτρέψτε μου να πω ότι, δόθηκε με ευκολία από τον ρέφερι. Νομίζω ότι γυρίζει την πλάτη ο παίκτης μας. Όμως ακόμη και λάθος να έκανε ο ρέφερι αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.

Αυτό απελευθέρωσε ακόμη περισσότερο τους ποιοτικούς παίκτες της Καλλιθέας και αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες μας πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με περισσότερη ελευθερία και να νιώθουν αυτοί πρωταγωνιστές.

Το πρωτάθλημα είναι… Γολγοθάς. Δεν πρέπει να μένουμε στο καλό αποτέλεσμα ούτε να έχουμε απογοήτευση στο άσχημο. Ισορροπία στα συναισθήματά μας και πάρα πολλή δουλειά σε όλους τους τομείς».

mikriliga.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο