Χωρίς γκολ το Κισσαμικός – Καλλιθέα

Το πρώτο ματς για το 2016 στη Football League ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή. Κισσαμικός και Καλλιθέα έμειναν ισόπαλες (0-0) στο Μάλεμε, επηρεασμένες από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Κισσαμικός και Καλλιθέα έμειναν ισόπαλες (0-0) στο Μάλεμε, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Football League. Ήταν και το πρώτο παιχνίδι για το 2016 στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, που δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Ήταν λίγες οι καλές στιγμές στην αναμέτρηση, με τον Κισσαμικό να απειλεί στο 14′, όταν το σουτ του Μάντζη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Καλλιθέα, αντίθετα, προσπάθησε να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα και οι μόνες στιγμές κατά τις οποίες ο Λαζαρίδης ένιωσε κίνδυνο ήταν στα σουτ των Φράγκου, Αρναρέλλη και Σταύρου.

Ντεμπούτο για τους γηπεδούχους έκαναν οι Κουρτεσιώτης, Σταθάκης και Ν’ Γκουέμ. Η Καλλιθέα δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών και ως εκ τούτου έπαιξαν οι ίδιοι του πρώτου γύρου (έχουν αποχωρήσει οι Προκς, Λουκάνοβιτς).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Μάντζης, Λώττας (74′ Μάνιας), Ν’ Γκουέμ, Πότσι, Ποσίνκοβιτς (79′ Βλάχος), Βαττής (67′ Τσουβαλτσίδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Μουκτάρης, Πίκολο, Μπούζας (64′ Σταύρου), Αρναρέλλης, Σμυρλής (85′ Τσίπρας), Γκίνη, Τεγούσης, Τζάκσον (70′ Κατσικογιάννης), Φράγκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Δουλγεράκης (Ανατ. Αττικής)

sport24.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο