Ρουσάκης: «Η συνεργασία μου με την Καλλιθέα έφτασε στο τέλος της»

Δήλωση μέσω της οποίας κάνει γνωστή την αποχώρηση του από τις τάξεις της Καλλιθέας, έπειτα από πέντε χρόνια , εξέδωσε ο Τάσος Ρουσάκης.

Την απόφαση του να αποχωρήσει από το δυναμικό της Καλλιθέας, έπειτα από πέντε συναπτά έτη, πήρε ο Τάσος Ρουσάκης. Ο 30χρονος μέσος και επί χρόνια αρχηγός του συγκροτήματος των νοτίων προαστίων, προχώρησε στην έκδοση δήλωσης με την οποία κάνει ευρέως γνωστή την απόφαση του.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή όπως όλα δείχνουν ο εν λόγω παίκτης θα συνεχίσει στον Απόλλωνα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Μετά από 5 μοναδικά χρόνια η συνεργασία μου με την ομάδα της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ έφτασε στο τέλος της. Η διοίκηση, ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι ώστε να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο της Καλλιθέας που από την πρώτη μέρα με αγκάλιασε και με έκανε να νιώσω μέλος της οικογένειά της… Καλή συνέχεια στην ομάδα μας!!!»

sdna.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο